Hoiretahan hommat!

Meillä Ilmajoen kunnassa on tekemisen meininki. Kuntamme on tunnustettu valtakunnallisessa vertailussa muutamien harvojen Suomen lapsiystävällisimpien kuntien joukkoon. Tämä tunnustus ei ole tullut tyhjästä, vaan se on määrätietoisen toiminnan tulos. Kyläkoulut on säilytetty, lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksiin ja päivähoidon tiloihin, sekä henkilöstöön on panostettu.

Yritysilmapiiri on tutkitusti Suomen huippua. Tästä kunnan ja yrittäjien välisestä luottamuksesta ponnistamme eteenpäin. Hyvässä ilmapiirissä, fiksujen ihmisten ideoista ja sopivilla puitteilla, syntyvät tulevaisuuden työpaikat. Erityisesti tutkimme parhaillaan viljapohjaisen bioetanolin tuotantomahdollisuuksia.

Kulttuurin nälkäiset ravitaan tangolla ja oopperalla. Ilmajoen Musiikkijuhlat ry:n tuottama kansanooppera on joka kesäinen nautinto kauniin Kyrönjoen rannalla. Oopperaelämyksen rinnalla olemme saaneet nauttia tangokuninkaamme Marko Maunukselan esityksistä.

 Meille on helppo tulla, tulitpa sitten maanteitse, raideliikenteellä tai ilmojen halki. Ilmajoella sijaitseva Seinäjoen lentoasema on vain muutaman kilometrin päässä kuntamme keskustasta.  Maakunnalliseen matkakeskukseen on vain viidentoista minuutin ajomatka.

 Yhdessä tekeminen ja yhteisöllisyys kuitenkin yksilöllisyyttä kunnioittaen ovat arvojamme.

 Toivotan sinut tervetulleeksi tyytyväisten ja onnellisten ihmisten kasvavaan kuntaan!

 Seppo Pirttikoski