ILMAJOKI - URHEILUPITÄJÄ

Ilmajoella on tällä hetkellä yli kaksikymmentä toimivaa urheiluseuraa ja reilut seitsemänkymmentä julkisessa käytössä olevaa liikuntapaikkaa. Tunnetuimmat ilmajokelaiset urheilumuodot ovat tätä nykyä paini ja pesäpallo. Yksilötasolla maineikkaimpia ilmajokelaisia urheilijoita ovat Tero Pitkämäki ja Jarkko Ala-Huikku sekä viimevuosilta vielä Marko Yli-Hannuksela.

Erityisryhmien uinti- ja kuntosalikortti

Ilmajokelaisilla erityisryhmiin kuuluvilla henkilöillä on mahdollisuus anomuksesta saada käyttöönsä uinti-/kuntosalikortti, joka on voimassa virkistysuimala Poreessa ja Ilmajoki-hallin kuntosalissa niiden aukioloaikoina. Kortin hinta on aikuisilta 50 e/vuosi, lapset alle 16 v 25 e/vuosi. Kortti on voimassa yhden / kaksi vuotta ostopäivästä.

Erityisryhmien uinti- ja kuntosalikortin anomuslomakkeen saa tulostettua tästä tai Ilmajoki-hallin kassalta ja liikuntatoimistosta, jonne se toimitetaan.

Tarkemmat tiedot erityisryhmien uinti- ja kuntosalikortista.

 

Ilmajoen kunnan Seniorikortti 65+

Seniorikortti 65+ oikeuttaa käyttämään sekä virkistysuimala Poretta että Ilmajoki-hallin kuntosalia kuten myös Koskenkorvan Urheilutalon kuntosalia arkipäivisin klo 16.00 sakkaa, sisäänpääsy klo 15.00 saakka. Kortin sisältämät palvelut ovat voimassa myös viikonloppuisin ilman kellonaikarajoitusta. Lisäksi liikuntatoimen järjestämiin, soveltuviin liikuntaryhmiin osallistuminen veloituksetta, kuitenkin osallistujamäärä- ja kertarajoitukset huomioon ottaen.
Kortin hinta on 50 e/vuosi.
Kortin voi lunastaa Ilmajoki-hallilta. Kortti myönnetään syntymävuoden mukaan.

Seniorikortti 65+ ohjeet

 

 

 


 

 

 

 

 

Liikuntatoimiston käyntiosoite
Ilkantie 18
(2-kerros)

Liikunta- ja vapaa-aikakoordinaattori
Tuomas Viitasaari
puh. 044 4191 297
 

Kenttämestari
Tomi Yli-Rasku
puh. 044 4191 816

Toimistosihteeri ts.
Hanna Männikkö
puh. 044 4191 293