Uudistetussa lehtienlukusalissa asiakkaita palvelee kahviautomaatti. Juomavalikoimissa on erilaisia kahvilajeja, kaakaoita ja teetä. Juomat maksavat euron/kuppi. Seuraa näytön ohjeita ja nauti kuppi kuumaa!
 

Eepos-verkkokirjasto on avattu!

Etelä-Pohjanmaan kuntien sekä Perhon, Vetelin, Laihian, Kaskisten ja Isonkyrön yhteinen Eepos-verkkokirjasto on nyt asiakkaiden käytettävissä. Sinne kirjaudutaan kirjastokortin numerolla ja pin-koodilla. Verkkokirjastossa voi uusia lainoja, tehdä varauksia, katsoa ja päivittää omia tietojaan sekä tehdä suosikkilistoja ja asettaa uutuusvahteja.

Verkkokirjastosta löytyy kaikkien yllämainittujen kuntien yleisten kirjastojen aineisto. Hakuja aineistoon voi tehdä perushaulla tai tarkennetulla haulla. Hakutulosta voi rajata esimerkiksi kirjastolla, julkaisuvuodella, kielellä tai aineistolajilla. Verkkokirjastosta saa myös lukuvinkkejä.

Verkkokirjaston kautta voi tehdä varauksia myös muiden Eepos-kirjastojen aineistoon. Varaukset Seinäjoen kaupunginkirjaston toimipisteistä ovat ilmaisia, mutta toisesta kunnasta tulevasta aineistosta peritään kuljetusmaksu, kaksi euroa. Lainat voi palauttaa mihin tahansa Eepos-kirjastoon ilman maksua.

Tietokantojen yhdistämisen takia kirjastojen tiedot saattavat alkuvaiheessa löytyä useamman eri hakutuloksen alta. Tulosta kannattaa rajata omalla kirjastolla, niin näkee helposti onko teosta omassa kirjastossa.

Eepoksen e-kirjapalvelu ei ole vielä käytössä eivätkä verkkokirjaston e-kirjalinkit välttämättä toimi. Ilmoitamme heti kun e-kirjapalvelu on käytettävissä. Kaikki e-kirjavaraukset ovat ilmaisia.

Käytettävissäsi on ePress elektroninen palvelu, joka tarjoaa kirjastojen käyttöön yli 120 kotimaista paikallis- ja maakuntalehteä. Lehdet ovat luettavina näköisversioina heti niiden ilmestyttyä painosta. Voit lukea niitä kirjaston iPadilta aikuisten osaston lehtienlukusalissa.

Kirjastossa on lainattavissa iPad-tabletteja, joita voi käyttää kirjaston tiloissa. IPadeja lainataan kirjaston asiakaspalvelusta. Asiakkaalla on oltava voimassa oleva kirjastokortti. Laitteiden käyttöaika on kaksi tuntia kerrallaan. Niitä ei lainata kotiin.

Voit muuttaa VHS -videonauhoja DVD-levylle. LP-levyjen ja C-kasettien musiikkia tai puhetta digitaaliseen muotoon sekä skannata valokuvia ja diakuvia. Ajan voit varata kirjaston neuvonnasta puh. 044 419 1360.


Kirjaston facebook-sivustolle pääset tästä

Päivitetty 24.1.2020