Ajankohtaista

08.11.2019

VESIMITTARILUKEMIEN ILMOITTAMINEN v. 2019. (Käyttäkää vain yhtä tapaa)

NETTIYHTEYDEN OMAAVAT ASIAKKAAMME:
Ilmoittakaa ensisijaisesti vesimittarilukema kulutusWebin kautta.  Vesimittarilukema tulee kirjata 10.1.2020 mennessä kulutusWebiin. Kun kirjaatte lukeman 31.12.2019 päivältä, niin saatte tasauslaskun ilman arviota!
Kulutus-webiin kirjaudutaan https://www.kulutus-web.com/ilmajoki/vesi . Kirjautumiseen tarvitsette edellisessä vesi-/jätevesilaskullanne näkyvän kulutuspistenumeron sekä mittarinumeron siinä muodossa kuin ne on kirjattuina. Muistakaa lähettää kulutus-webiin kirjaamanne lukema alimmasta Lähetä ilmoitus -napista. Linkki löytyy myös kunnan nettisivuston etusivulta. Voitte varmistaa, että kirjaamanne lukema on tallentunut, kirjautumalla uusiksi palveluun. KulutusWeb palvelusta näkyy sinne kirjatut lukemat.

ILMAN NETTIYHTEYTTÄ OLEVAT ASIAKKAAMME:
Puhelinilmoitukset arkipäivisin klo 9 – 15 (pe klo 14 saakka). 

       11.-22.marraskuuta p.044-4191306

         9. - 20.joulukuuta p.044-4191319


Kertokaa kiinteistön osoite sekä kenen nimissä laskutus on, kun ilmoitatte vesimittarilukemaa.

POSTILAKOSTA johtuen mittarilukemakorttien toimitus asiakkaillemme saattaa osittain viivästyä.  Lukemakortit on välitetty meiltä tulostuspalveluun 4.  ja  5. marraskuuta.
Mikäli postitse saapuu lukemakortti marraskuun aikana, voitte toimittaa lukemakorttiin kirjaamanne lukeman ja lukemapäivän teknisen toimiston aulassa olevaan palautuslaatikkoon, osoitteessa: Ilkantie 17.

VESIMITTARI TULEE PITÄÄ TOIMINTAKUNNOSSA
Vesiasiakkaidemme tulee olla meihin yhteydessä välittömästi, mikäli vesimittarinne on epäkunnossa.
Pelkästään jätevesiasiakkainamme olevien, joilla ei kunnan vesimittareita, tulee ilmoittaa vesimittarinsa vaihdot vesilaskutukseen mahdollisimman pian vaihdon tapahduttua. 

Ystävällisin terveisin
Vesihuoltolaitos 
Ilmajoen kunta