Kunnalliset ilmoitukset

31.08.2017

Ilmajoen kunta julistaa uudelleen haettavaksi  PÄÄKIRJANPITÄJÄN VIRAN. Virkaa aiemmin hakeneet huomioidaan haussa.  

Tehtävä täytetään kesästä 2018 alkaen vakituisena. Valitun odotetaan aloittavan työskentelyn 1.10.2017 tai sopimuksen mukaan tilapäisenä kirjanpitäjänä ja nykyinen pääkirjanpitäjä työskentelee rinnallasi siten noin puolen vuoden ajan perehdyttäen sinut tehtävääsi. 

Pääkirjanpitäjän tehtäviin kuuluu kunnan kirjanpito, kuntakonserniin kuuluvien asuntoyhtiöiden kirjanpito, tilinpäätöksen ja konsernitilinpäätöksen laadinta, tilastointi, raportointi, arvonlisäverotukseen ja muuhun talouteen ja kuntakonserniin liittyvät tehtävät. Pääkirjanpitäjä osallistuu talousarvion laadintaan ja toimii taloushallinto-ohjelmiston pääkäyttäjänä sekä osallistuu uusien taloushallintoon liittyvien ohjelmistojen hankinta- ja käyttöönottoprojekteihin. Kunnassa on käytössä ProEconomica-kirjanpito-ohjelma.

Odotamme tehtävään valittavalta soveltuvaa taloushallinnon koulutusta (esim. taloushallinnon tradenomi tai merkonomi) sekä kokemusta kunnan ja/tai osakeyhtiön kirjanpidosta. Arvostamme kokemusta julkisyhteisön taloushallinnon tehtävistä sekä laaja-alaista ammattitaitoa, tietoteknistä osaamista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Palkkaus ja muut edut määräytyvät KVTES:n mukaan ja perustuu tehtävän vaativuuden arviointiin. Virkasuhteessa noudatetaa n 6 kuukauden koeaikaa. Valitun tulee toimittaa Ilmajoen kunnan työterveyslääkärin lausunto soveltuvuudesta virkaan 30 päivän kuluessa valinnasta vaalin vahvistamista varten.

Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi (työavain 146280) Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi toimittaa osoitteeseen Ilkantie 18, PL 23 60801 Ilmajoki. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. Hakuaika päättyy 18.9. 2017 klo 15.00.   

Lisätietoja hallinto- ja talousjohtaja Mika Sillanpää 044-4191 201 tai pääkirjanpitäjä Kaija Loukasmäki 044-4191 218 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@ilmajoki.fi.

31.8.2017 

KUNNANHALLITUS