Kunnalliset ilmoitukset

21.12.2017

Ilmajoen kunta hakee ammattitaitoiseen tiimiin sosiaalityöntekijä-lastenvalvojaa vakituiseen virkaan 1.3.2018 alkaen. Sosiaalityöntekijä-lastenvalvojan tehtäviin kuuluvaat lapsen isyyden selvitykset, lapsen huoltoon, asumiseen ja tapaamiseen liittyvät neuvottelut ja sopimusten vahvistamiset, lapsen elatussopimusneuvottelut ja sopimusten vahvistamiset ja lapsen huollosta ja tapaamisoikeudesta annetun lain 16 §:n mukaisten selvitysten tekeminen tuomioistuimille. Tarjoamme Sinulle hyvän työyhteisön, jatkuvan ja tiiviin tuen sekä mahdollisuuden oman työsi kehittämiseen ja työnohjaukseen. Pääset lastenvalvojan työn lisäksi tekemään monipuolista lastensuojelun sosiaalityötä ja kehittämään omaa työtäsi.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Tehtävä edellyttää lapsioikeuden tuntemusta sekä työkokemusta lapsioikeuden ja/tai sosiaalityön alalta. Valittavalla henkilöllä tulee olla hyvä soveltuvuus tiimityöhön, hyvät vuorovaikutustaidot ja valmius omaksua uusia asioita.
Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä Ilmajoen kunnan työterveyshuollon lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä todistus rikostaustan selvittämisestä (Laki lasten kanssa työskenteleville rikostaustan selvittämiseksi 505/2002) ennen viran vastaanottamista. Viran koeaika on kuusi kuukautta.

Hakuaika päättyy 15.1.2018 klo 15:00. Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi (161919). Mikäli sähköistä hakemusta ei ole mahdollista toimittaa, voi hakemuksen lähettää postitse osoitteeseen Ilmajoen kunta, Sosiaalitoimisto, PL 23, 60801 ILMAJOKI. Kuoreen merkintä, Sosiaalityöntekijä-lastenvalvoja. Hakemuksia ei palauteta.

Yhteystiedot
Sosiaalijohtaja Tytti Luoto, puh 044 4191 250 tai tytti.luoto@ilmajoki.fi