Kunnalliset ilmoitukset

28.06.2019

Liikunta- ja vapaa-aikakoordinaattorin virka täytetään 2.9. alkaen tai sopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Viran kelpoisuusehtona on alan ammattitutkinto (liikunnanohjaaja AMK) tai muu soveltuva koulutus. Lisäksi hakijalta toivotaan perehtyneisyyttä kunnallishallintoon.

Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja oman työn kehittämiseen, hyviä tietoteknisiä taitoja, oma-aloitteista ja nopeaa toimeen tarttumista sekä loistavaa asiakaspalvelukykyä. Valinta suoritetaan koulutuksen, työkokemuksen ja haastattelun perusteella suoritetun kokonaisarvioinnin perusteella.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaan. Virkaan valitun on toimitettava lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Liikuntatoimesta vastuussa olevan viranhaltijan tehtäviin kuuluu mm. Ilmajoen kunnan liikuntapalveluiden kehittäminen ja johtaminen, nuoriso- ja vapaa-aikalautakunnan esittelijänä toimiminen, liikuntatoimen henkilökunnan esimiestehtävät , kunnan yhdyshenkilönä toimiminen paikallisiin urheiluseuroihin jayhdistyksiin sekä muihin kolmannen sektorin toimijoihin, avustusten jakaminen ja käyttövuoroista päättäminen sekä käytännön ohjaustoimintaan osallistuminen. Liikunta- ja vapaa-aikakoordinaattori toimii myös oman sektorinsa hankekoordinaattorina. Liikunta- ja vapaa-aikakoordinaattori toimii sivistysjohtajan alaisuudessa.

Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestämän kautta www.kuntarekry.fi (työavain 241910). Mikäli sähköistä hakemusta ei ole mahdollista toimittaa, voi hakemuksen lähettää postitse osoitteeseen Ilmajoen kunta/henkilöstöjohtaja PL 23, 60801 Ilmajoki. Kuoreen merkintä "liikunta- ja vapaa-aikakoordinaattori" .Hakemuksia ei palauteta.
Hakuaika päättyy keskiviikkona 31.7.2019 kello 15:00.

Kyselyihin vastaa henkilöstöjohtaja Katja Kaivonen, puh 044 419 1240 8.-10.7. klo 11.00-13.00 tai katja.kaivonen@ilmajoki.fi