Tapahtumat

04.04.2018

Nyt luodaan tulevaisuutta! Ilmoittaudu mukaan Etelä-Pohjanmaan Opistolla 4.4. pidettävään tilaisuuteen, jossa luotsataan kylien ja maaseudun tulevaisuutta. Tilaisuus alkaa 17.30, sitä ennen tarjolla maksuton ruokailu 16.30 alkaen. Yhdistykset, kunnat, kylät, yritykset, luottamushenkilöt, virkamiehet ja vapaaehtoiset, kaikki maakunnan aktiiviset ihmiset, tervetuloa kuulolle ja keskustelemaan! Tilaisuuden aiheita ovat mm. sote- ja maakuntauudistuksen tuomat mahdollisuudet maaseudulle sekä miten paikalliset yhdistykset voivat edistää ihmisten hyvinvointia. Alustajina ovat professori Hilkka Vihinen ja YTT Kaisu Kumpulainen.

 

Ohjelma:

klo 16.30–17.30 ruokaa tarjolla (lämmin ruoka, salaatit, leivät, juomat)
klo 17.30 tervetulosanat + kaksi alustusta
klo 18.30 kahvitus ja keskustelut
klo 19.30–20 yhteenveto ja loppusanat

Ruokailun järjestämiseksi pyydetään ilmoittautumisia 28.3. mennessä osoitteessa: http://www.epk.fi/

Vastaavat tilaisuudet pidetään huhtikuun aikana myös Kauhajoella, Kauhavalla ja Alavudella. Eteläpohjalaiset Kylät ry järjestää tilaisuudet Leader Suupohjan, Kuudestaan, Liiverin ja Aisaparin kanssa. Mukana on myös useita yhteistyöhankkeita: Etelä-Pohjanmaan järjestöt mukana muutoksessa, Yhteinen keittiö ja Yhteiskunnallinen yrittäjyys sekä maakuntauudistusta valmisteleva UusiEP sekä valtakunnallinen kattojärjestö Suomen Kylät ry.


Yhteystiedot
Irma Kortesuo Kyläasiantuntija 050 551 0797 Leader Liiveri Kylille II -hanke Könnintie 27 A 60800 Ilmajoki www.liiveri.net