Tapahtumat

20.04.2019

Tervetuloa kuuntelemaan soolokitaran sävelin suomalaisia- ja kansainvälisiä klassikoita. Konsertissa kuullaan mm. Finlandia, Myrskyluodon Maija, Lapin Kesä, Sininen ja Valkoinen ja Bohemian Rhapsody.

 

Suomiklassikot soolokitaralla 1 on Tomi Paldaniuksen uusin vuonna 2019 julkaistava levy.

 

Fingerstyle kitaristi Tomi Paldanius soittaa tunnetuiden kappaleiden melodiat, soinnut, bassolinjat ja jopa kitarasoolot samanaikaisesti.

 

Tomi on sovittanut soolokitaralle Bohemian Rhapsody, Hotel California ja Nothing Else Matters kappaleet. Nämä ja monet muut Paldaniuksen sovittamat hitit ovat sosiaalisessa mediassa saavuttaneet kymmeniä miljoonia katselukertoja eri kitaristien soittamina.

 

Vuonna 2005 Youtubeen ladattu Bon Jovin Livin' On A Prayer sovitus on yksi Youtuben ensimmäisiä suosittuja kitarakappaleita. Se valittiin "best of youtube" artikkeliin Total Guitar lehdessä. Sovituksen innoittamana kitaransoittajat ympäri maailmaa alkoivat soittamaan Tomin sovituksia. Yksi heistä on korealainen Sungha Jung, joka nousi tuntemattomuudesta Youtuben yhdeksi kirkkaimmista tähdistä.

 

Tomi on valmistunut klassisen kitaransoiton opettajaksi Turun taideakatemiasta 2003. Lisätietoja osoitteessa www.tomipaldanius.com

 

Lippuja kiertueen konsertteihin voi varata ennakkovarauslomakkeella 10€ hintaan osoitteessa www.tomipaldanius.com (ei edellytä ennakkomaksua ja aikaa menee n.1 minuutti). Liput ovelta 15€.

Liput
10/15€

Järjestäjä
Tomi Paldanius

Kotisivu
www.tomipaldanius.com

Yhteystiedot
tomi@tomipaldanius.com