Tapahtumat

28.07.2019

On vaikea kuvitella yleisöä, jolle Rajaton ei voisi laulaa, tai musiikkityyliä, jota se ei voisi tehdä omakseen. Yhtyeeseen kuuluvat Essi Wuorela (sopraano), Aili Ikonen (sopraano), Soila Sariola (altto), Hannu Lepola (tenori), Ahti Paunu (baritoni) ja Jussi Chydenius (basso). Jäsenten musiikilliset taustat vaihtelevat klassisesta musiikista kansanmusiikkiin, iskelmään ja rockiin. Vaikutteiden laaja kirjo luo pohjan Rajattoman soinnin monimuotoisuudelle.
Kansainvälisestikin tunnettu lauluyhtye saapuu Ilmajoen ooppera-areenalle. 20-vuoden ikään ehtinyt, jo 16 albumia julkaissut yhtye ei nimensä mukaisesti rajoja tunne, vaan taipuu musiikkityylin kuin tyyliin.

Liput ennakkoon: 35€+palvelumaksut
Liput ovelta 40€.

23.5. alkaen Ilmajoki-lehden tilaajille etuhintaiset liput toimituksesta. Käteismaksu. Etuhintaiset liput 30€/kpl tai 55€/2kpl

Ovet auki klo 17.00 ja showtime klo 18.00.

K-18

HUOM!
Ilmajoen ooppera-areenalla
Pukeutuminen lämpimästi ja sään mukaan. Katettu katsomo suojaa auringonpaahteelta ja sateelta, mutta katsomon reunamilla saattaa kastua sateen voimakkuudesta ja tuulesta riippuen. Omien sadetakkien, istuinalustojen ja lämpimien vilttien ottaminen mukaan on suositeltavaa sään mukaan.