EtusivuAjankohtaistaVastaava varhaiskasvatuksen opettaja Koskenkorvalle vastaamaan Päivätien päiväkodin ja Västilän esikoulun toiminnasta

Vastaava varhaiskasvatuksen opettaja Koskenkorvalle vastaamaan Päivätien päiväkodin ja Västilän esikoulun toiminnasta

Tule Ilmajoen Koskenkorvalle vastaamaan Päivätien päiväkodin ja Västilän esikoulun toiminnasta. Lapsia yksiköissä on noin 50. Päivätien päiväkoti toimii alueen perhepäivähoitajien lasten varahoitopaikkana. Vastaavana varhaiskasvatuksen opettajana vastaat päiväkodin päivittäisestä toiminnasta, kuten pedagogiikasta, henkilöstöstä ja asiakastyöstä sekä osallistut säännölliseen lapsiryhmätyöhön.

Arvostamme osaavaa varhaiskasvatuksen ammattilaista; teet työtä kehittämismyönteisellä ja osallistavalla työotteella, osaat organisoida ja tehdä päivittäisjohtamisessa päätöksiä ja sinulla on taitoa toimia välillä muuttuvissakin tilanteissa.

Olet osa Ilmajoen kunnan varhaiskasvatuksen lähiesimiestiimiä, jossa teemme yhteistyötä koko varhaiskasvatuksen kehittämiseksi kollegoiden, työyhteisön ja eri toimijoiden kanssa. Lähiesimiehenä sinulla on varhaiskasvatuksen alue-esimies.

Olet kelpoinen vastaavan varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään, jos sinulla on kelpoisuus varhaiskasvatuksen opettajan tai sosionomin tehtävään ja vähintään kasvatustieteen maisterin tutkinto sekä riittävä johtamistaito, ellei kelpoisuutesi tehtävään määräydy varhaiskasvastuslain 75 §:n siirtymäsäännöksen mukaan.

Haku tapahtuu Kunta Rekry järjestelmän kautta 24.2.2021 klo 15 mennessä.  Ennen viran vastaanottamista tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Virasssa on 6 kk:n koeaika.

Yhteystiedot

Varhaiskasvatusjohtaja Eveliina Nokua-Keisanen, puh. 044 4191 266
tai sposti: eveliina.nokua-keisanen@ilmajoki.fi

Kuulutukset

Kuulutukset11.5.2021
Tiedot äänestyspaikoista äänestysalueittain, ennakkoäänestyspaikat, kotiäänestys ja ennakkoäänestys sosiaalihu...