EtusivuAjankohtaistaAlakoulujen psykiatrinen sairaanhoitaja

Alakoulujen psykiatrinen sairaanhoitaja

Ilmajoen kunnan sivistystoimessa on haettavana psykiatrisen sairaanhoitajan määräaikainen osa-aikainen (80 %) toimi ajalle  9.8.2021 – 5.6.2022.

Työnkuva

Psykiatrinen sairaanhoitaja tekee työtä Ilmajoen alakoulujen yhteisenä työntekijänä. Hänen yhteistyökumppaninaan toimii mm. koordinoiva erityisopettaja.
Psykiatrinen sairaanhoitaja tukee oppilaita mielenterveyteen liittyvissä ongelmissa yhteistyössä oppilashuollon ja koulun työntekijöiden kanssa. Työnkuva jäsentyy oppilaiden tarpeiden mukaisesti. Psykiatrinen sairaanhoitaja jalkautuu oppilaiden arkeen, tehden oppilashavainnointia, yksilötyöskentelyä kuin antaen luokkaan suuntautuvaa tukea. Työ painottuu psyykkisten ongelmien ennaltaehkäisyyn ja varhaiseen puuttumiseen. Tietämys neuropsykiatrisista haasteista katsotaan eduksi.

Etsimme joukkoomme tekijää, jonka ammattitaitoon kuuluu ratkaisukeskeinen ja myönteinen työote. Arvostamme erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja kykyä verkostotyöskentelyyn. Tehtävässä toimiminen edellyttää kehittämishalukkuutta ja kykyä itsensä johtamiseen. Eduksi katsotaan kokemus koulun arjessa työskentelystä sekä psykiatrisesta työskentelystä lasten ja nuorten parissa.

Tehtävän palkkaus KVTES:n ja Ilmajoen kunnan työnvaativuuden arvioinnin järjestelmän mukaan. Työaika tehtävässä on 30 h 36 min /vko.

Kelpoisuus

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitajan tutkinto, jossa suuntautuminen mielenterveys- ja päihdetyöhön / psykiatriseen hoitotyöhön tai niitä vastaava lisäkoulutus. Tarvittaessa huomioidaan muu soveltuva sosiaali- tai terveysalan tutkinto. Työsuhteessa noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä lain (504/2002) edellyttämä rikostaustaote.

Hakeminen

Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti Kuntarekry – järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi (työavain 370635). Mikäli sähköinen hakemus ei ole mahdollinen, voi hakemuksen lähettää postitse osoitteeseen Ilmajoen kunta, Sivistysosasto, Ilkantie 18, 60800 Ilmajoki. Kuoren päälle on laitettava sana Hakemus (Hakemuksia ei palauteta).

Hakuaika päättyy 24.6.2021 klo 12:00.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa koordinoiva erityisopettaja Heidi-Marja Hannuksela puh. 044 4191 680 sähköposti heidi-marja.hannuksela@ilmajoki.fi

Ilmajoella 11.6.2021

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat11.6.2021
Avoimet työpaikat10.6.2021
Avoimet työpaikat9.6.2021