EtusivuAjankohtaistaErityisopettajan (0224) virka Tuomiahon alakoulussa

Erityisopettajan (0224) virka Tuomiahon alakoulussa

Ilmajoen kunnassa on haettavana 1.8.2022 alkaen erityisopettajan (0224) virka, jonka alkusijoituspaikka on Tuomiahon koulu.

Tehtävän kuvaus, kelpoisuus ja palkkaus

Haemme joukkoomme sinua, joka olet innokas, tiimityöhön/yhteisopettajuuteen syttyvä sekä joustaviin opetusjärjestelyihin sitoutuva opetusalan ammattilainen. Sinulta löytyy intoa uuden koulumme kehittämistyöhön. Odotamme sinulta osaamista ja kehittämisinnokkuutta erityisesti alkuopetuksen erityisopetukseen. Lisäksi toivomme sinulta tvt-osaamista sekä oppimisen tuen tasojen ja pedagogisten asiakirjojen tuntemusta. Arvostamme yhteistyöhakuista, oppilaslähtöistä työotetta ja opettajakokemusta, kuten myös kokemusta nepsy-oppilaiden kanssa työskentelystä. Eduksi katsomme kokemuksen huoltajien ja muiden sidosryhmien kanssa tehtävästä yhteistyöstä.

Kunnassamme erityisopettajalle on nimetty pääkoulu. Tarpeen mukaisesti erityisopettaja toimii joustavasti myös useamman koulun erityisopettajana. Erityisopettajat ovat joustavasti käytettävissä kaikilla alakoulujen vuosiluokilla, esiopetus ja samanaikaisopetus mukaan lukien.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on toimitettava hyväksyttävä Ilmajoen kunnan työterveyshuollon lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista sekä on esitettävä lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Hakemus

Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry -järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi (työavain 442453). Mikäli sähköinen hakemus ei ole mahdollinen, voi hakemuksen lähettää postitse osoitteeseen Ilmajoen kunta, sivistystoimisto, PL 23, 60801 Ilmajoki. Kuoren päälle on laitettava sana Hakemus. Hakemukset tulee jättää 31.5.2022 klo 12 mennessä.  Hakemuksia ei palauteta.
Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan mahdollisilta haastateltavilta ja niistä tulee jättää kopiot haastattelun yhteydessä.

Yhteystietomme

Tuomiahon koulun koulunjohtaja Masa Luhtala, puh. 044 4191 724 tai masa.luhtala@ilmajoki.fi
Erityisopetuksen rehtori Heidi-Marja Hannuksela, puh. 044 4191 680 tai heidi-marja.hannuksela@ilmajoki.fi

Lisätietoja
Ilmajoen kunta, Sivistysosasto, Alakoulut