EtusivuAjankohtaistaHaemme Ilmajoelle kahta sosiaalityöntekijää

Haemme Ilmajoelle kahta sosiaalityöntekijää

joista toinen sijoittuu aikuissosiaalityöhön ja toinen lapsiperheiden palveluihin ja lastensuojeluun.

Sosiaalityöntekijän (aikuissosiaalityö) vakituinen virka
Haemme sosiaalityöntekijää aikuisten kanssa tapahtuvaan sosiaalityöhön. Työ alkaa 1.6.2021 tai sopimuksen mukaan.

Teemme työtämme tiiviissä yhteistyössä kunnan eri toimijoiden kanssa moniammatillisesti, jotta pystymme tarjoamaan parhaan mahdollisen avun ja tuen asiakkaillemme. Aikuissosiaalityössä työskentelee lisäksi sosiaaliohjaaja. Tehtäviin ja työhön kuuluu aikuisten palvelutarpeen arviointia, asiakkaan elämäntilanteen selvittelyä, palveluiden yhteensovittamista ja yhteistyön tekemistä asiakkaan verkostoissa. Sosiaalityöntekijä osallistuu sosiaalisen kuntoutuksen kehittämiseen, arviointiin ja suunnitteluun sekä tekee tarvittavat päätökset asiakkaan tarvitsemista palveluista.

Toivomme Sinulta kehittämismyönteistä ja innostunutta työotetta. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, joustavuutta sekä halua kehittää asiakastyötä. Työ edellyttää joustavuutta ja hyvää yhteistyökykyä erilaisissa, muuttuvissa verkostoissa.

Lastensuojelun ja lapsiperhepalveluiden sosiaalityöntekijän vakituinen virka
Haemme lastensuojelun/lapsiperhepalveluiden sosiaalityöntekijää. Työ alkaa 1.6.2021 tai sopimuksen mukaan.

Sosiaalityöntekijä työskentelee sosiaalihuoltolain ja lastensuojelulain mukaisissa lasten ja perheiden palveluissa. Lastensuojelussa ja perhesosiaalityössä meillä työskentelee johtava sosiaalityöntekijä, kolme sosiaalityöntekijää, kaksi sosiaaliohjaajaa, kolme perheohjaajaa ja kaksi lapsiperheiden kotipalvelun työntekijää.

Sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluvat palvelutarpeen arviointi/lastensuojelutarpeen selvittäminen, lapsi- ja perhekohtainen lastensuojelu sekä toimiminen erilaisissa moniammatillisissa työryhmissä. Edellytämme Sinulta kykyä itsenäiseen asiakastyöskentelyyn ja päätöksentekoon sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme aiempaa kokemusta lapsiperheiden sosiaalityöntekijän työstä tai muusta sosiaalityöstä. Tule mukaan innostuneeseen joukkoon kehittämään lapsiperheiden kanssa tehtävää työtä. Työntekijöille on järjestetty työnohjaus. Tarjoamme toimivan työyhteisön tuen ja innostavan ilmapiirin sekä mahdollisuuden kehittää lasten ja perheiden palveluita. Painotamme lastensuojelutyössä parityöskentelyä ja lapsilähtöisten menetelmien käyttöä. Lapsi- ja perhepalveluissa on käytössä systeemisen lastensuojelun työskentelymalli.

Kelpoisuusvaatimuksena molempiin on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Koeaika on kuusi kuukautta. Valittavan on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan ja lastensuojelun sosiaalityöntekijäksi valitun lisäksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa virkaan voidaan valita vuodeksi sosiaalityönopiskelija, joka on suorittanut vähintään aineopinnot sosiaalityöstä ja käytännön harjoittelun.

Hakemukset tulee lähettää perjantaihin 5.5.2021 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi (työavain 356123) tai osoitteella: Ilmajoen kunta, Perusturvalautakunta, PL 23, 60801 Ilmajoki, kuoreen tunnus “Sosiaalityöntekijä”. Hakemuksia ei palauteta. Ilmoita hakemuksessasi mitä virkaa haet.

Lisätietoja
vs. sosiaalijohtaja Susanna Lammi, puh 044 4191 250 tai susanna.lammi@ilmajoki.fi
johtava sosiaalityöntekijä Minna Savioja, puh 044 4191 252 tai minna.savioja@ilmajoki.fi

 

Kuulutukset

Kuulutukset11.5.2021
Tiedot äänestyspaikoista äänestysalueittain, ennakkoäänestyspaikat, kotiäänestys ja ennakkoäänestys sosiaalihu...