Hyppää sisältöön
EtusivuAjankohtaistaHaemme lähihoitajaa Onnenkodin asumisyksikköön määräaikaiseen työsuhteeseen (31.3.2024 asti)

Haemme lähihoitajaa Onnenkodin asumisyksikköön määräaikaiseen työsuhteeseen (31.3.2024 asti)

Haemme lähihoitajaa Onnenkodin asumisyksikköön määräaikaiseen työsuhteeseen (31.3.2024 asti)

Onnenkoti on 15-paikkainen kehitysvammaisten asumisyksikkö, joka tarjoaa ympärivuorokautista, kodinomaista asumista aikuisille kehitysvammaisille. Lähihoitajan tehtävänä on huolehtia asukkaiden turvallisesta ja mielekkäästä arjesta yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa.

Odotamme erityisesti positiivista ja itsenäistä asennetta työhön, kuntouttavaa työotetta, valmiutta toimia muuttuvissa tilanteissa sekä asukaslähtöisyyttä.

Pätevyysvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai aikaisempi kouluasteinen ammatilillinen tutkinto (laki sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta 272/2005).

Tehtävässä edellytetään myös voimassolevaa lääkehoidon koulutusta/valmiuksia suorittaa lääkehoidon koulutus, hygieniapassia sekä rekisteröitymistä Valviran sosiaali- ja terveydenhuollon ammattirekisteriin.

Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi (työavain 466694) 23.9.2022 klo 15 mennessä. Mikäli sähköinen hakemus ei ole mahdollista voi hakemuksen lähettää postitse osoitteella: Ilmajoen kunta, Sosiaalitoimisto, PL 23, 60801 Ilmajoki. Kuoreen merkintä: Onnenkodin lähihoitaja. Hakemuksia ei palauteta.

Yhteystietomme
Onnenkodin vastaava ohjaaja Soili Syrjälä, puh. 044 4191 248.