EtusivuAjankohtaistaHaemme lähihoitajaa Onnenkodin asumisyksikköön

Haemme lähihoitajaa Onnenkodin asumisyksikköön

Onnenkoti on 15-paikkainen kehitysvammaisten asumisyksikkö, joka tarjoaa ympärivuorokautista, kodinomaista asumista aikuisille kehitysvammaisille. Lähihoitajan tehtävänä on huolehtia asukkaiden turvallisesta ja mielekkäästä arjesta yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa.

Odotamme erityisesti positiivista ja itsenäistä asennetta työhön, kuntouttavaa työotetta, valmiutta toimia muuttuvissa tilanteissa sekä asukaslähtöisyyttä.

Hakijalta edellytetään kokemusta kehitysvammaisten kanssa työskentelystä ja sitoutumista kolmivuorotyöhön, joustavuutta ja innokkuutta yksikön ja oman työn kehittämiseen.

Pätevyysvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto (laki sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta 272/2005).

Tehtävässä edellytetään myös voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta/valmiuksia suorittaa lääkehoidon koulutus, hygieniapassia sekä rekisteröitymistä Valviran sosiaali- ja terveydenhuollon ammattirekisteriin.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä Ilmajoen kunnan työterveyshuollon antama hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Toimessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Palkkaus on SOTE-TES:n mukainen.

Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi (työavain 403634) 14.1.2022 klo 15 mennessä. Mikäli sähköinen hakemus ei ole mahdollista voi hakemuksen lähettää postitse osoitteella: Ilmajoen kunta, Sosiaalitoimisto, PL 23, 60801 Ilmajoki. Kuoreen merkintä: Onnenkodin lähihoitaja. Hakemuksia ei palauteta. Alkuperäiset todistukset tarkistetaan haastateltavilta.

Yhteystietomme
Onnenkodin vastaava ohjaaja Sanni-Marja Piikkilä, puh. 044 4191248 ja vammaispalvelujen koordinaattori Kirsti Yli-Ojanperä, puh. 044 4191 255.

Hae työpaikkaa

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat17.1.2022
Tehtävänäsi on vapaa-aikapalveluiden kehittäminen, johtaminen ja terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen koordinointi
Avoimet työpaikat17.1.2022
Tule lomittajaksi Ilmajoen kunnan puhtauspalveluun!
Ajankohtaiset3.2.2021
Perhepäivähoitajan työ on unelmatyö sinulle, joka pidät lapsista ja työskentelystä kodinomaisessa ympäristössä...