EtusivuAjankohtaistaHaemme sosiaaliohjaajaa aikuissosiaalityöhön määräaikaiseen viransijaisuuteen 31.12.2022 saakka

Haemme sosiaaliohjaajaa aikuissosiaalityöhön määräaikaiseen viransijaisuuteen 31.12.2022 saakka

Tehtävän kuvaus

Aikuissosiaalityön sosiaaliohjaajan tehtäviin kuuluvat pääsääntöisesti alle 30-vuotiaiden aikuisten sosiaalihuollon asiakasprosessit. Aikuissosiaalityöstä tarjotaan sosiaalihuoltolain mukaisia palveluita työikäisille asiakkaille arkielämään, ihmissuhteisiin, kuntoutumiseen ja taloudellisiin tilanteisiin liittyvissä asioissa.

  • Sosiaaliohjaajan keskeisinä työtehtävinä virassa ovat alle 30-vuotiaiden aikuisten asiakasprosessien hoitaminen sisältäen asiakkaan yksilöllisen palvelutarpeen arvioinnin, sosiaalihuoltoon ja toimeentulotukeen liittyvän päätöksenteon, suunnitelmallisen sosiaaliohjauksen ja sosiaalisen kuntoutuksen.
  • Sosiaaliohjaajan työhön kuuluu myös työllisyydenhoitoon liittyvät sosiaalitoimen tehtävät ml. TYP- ja työllisyyden kuntakokeilun asiakkaiden palvelu- ja sosiaaliohjaus, aktivointisuunnitelmat ja kuntouttavan työtoiminnan prosessit.

Aikuissosiaalityössä työskentelee yksi sosiaalityöntekijä ja yksi sosiaaliohjaaja. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä eri yhteistyötahojen kanssa moniammatillisesti, jotta asiakkaalle pystytään tarjoamaan paras mahdollinen apu ja tuki.

Toivomme sinulta kehittämismyönteistä ja innostunutta työotetta. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, joustavuutta sekä halua kehittää asiakastyötä. Työ edellyttää joustavuutta ja hyvää yhteistyökykyä erilaisissa, muuttuvissa verkostoissa. Tarjoamme mielenkiintoisen työn nuorten aikuisten parissa, mukavan työyhteisön sekä esimiehen ja sosiaalityön tiimin tuen työllesi.

Kelpoisuus

Kelpoisuusvaatimuksena sosiaaliohjaajan työhön on lain sosiaalihuollon ammattihenkilöstöstä (817/2015) 3§ ja 8§ mukainen oikeus toimia sosiaalihuollon ammattihenkilönä. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät SOTE-TES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti.

Hakemus

Hakemukset tulee lähettää tiistaihin 31.5.2022 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi (työavain 442216) tai osoitteella: Ilmajoen kunta, Perusturvalautakunta, PL 23, 60801 Ilmajoki, kuoreen tunnus Sosiaaliohjaaja. Hakemuksia ei palauteta.  Hae työpaikkaa

Yhteystietomme
Vs. sosiaalijohtaja Susanna Lammi, 044 4191 250 tai susanna.lammi@ilmajoki.fi

Lisätietoja
Ilmajoen kunta, Sosiaali- ja terveysosasto