EtusivuAjankohtaistaHaemme sosiaalityöntekijää lastensuojelun ja lapsiperhepalveluiden sosiaalityöntekijän vakituiseen virkaan

Haemme sosiaalityöntekijää lastensuojelun ja lapsiperhepalveluiden sosiaalityöntekijän vakituiseen virkaan

Haemme sosiaalityöntekijää lastensuojelun ja lapsiperhepalveluiden sosiaalityöntekijän vakituiseen virkaan. Työ alkaa 1.7.2022 tai sopimuksen mukaan.

Sosiaalityöntekijä työskentelee sosiaalihuoltolain ja lastensuojelulain mukaisissa lasten ja perheiden palveluissa. Lastensuojelussa ja perhesosiaalityössä meillä työskentelee johtava sosiaalityöntekijä, neljä sosiaalityöntekijää, kolme sosiaaliohjaajaa, kolme perheohjaajaa ja kaksi lapsiperheiden kotipalvelun työntekijää.

Tehtävän kuvaus

Sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluvat palvelutarpeen arviointi/lastensuojelutarpeen selvittäminen, lapsi- ja perhekohtainen lastensuojelu sekä toimiminen erilaisissa moniammatillisissa työryhmissä.

Edellytämme Sinulta kykyä itsenäiseen asiakastyöskentelyyn ja päätöksentekoon sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme aiempaa kokemusta lapsiperheiden sosiaalityöntekijän työstä tai muusta sosiaalityöstä.

Tule mukaan innostuneeseen joukkoon kehittämään lapsiperheiden kanssa tehtävää työtä. Työntekijöille on järjestetty työnohjaus. Tarjoamme toimivan työyhteisön tuen ja innostavan ilmapiirin sekä mahdollisuuden kehittää lasten ja perheiden palveluita. Painotamme lastensuojelutyössä parityöskentelyä ja lapsilähtöisten menetelmien käyttöä. Lapsi- ja perhepalveluissa on käytössä systeemisen lastensuojelun työskentelymalli.

Kelpoisuus

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-TES:n mukaisesti. Koeaika on kuusi kuukautta. Valittavan on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan ja lisäksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa virkaan voidaan valita vuodeksi sosiaalityönopiskelija, joka on suorittanut vähintään aineopinnot sosiaalityöstä ja käytännön harjoittelun.

Hakemus

Hakemukset tulee lähettää tiistaihin 31.5.2021 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi (työavain 442245) tai osoitteella: Ilmajoen kunta, Perusturvalautakunta, PL 23, 60801 Ilmajoki, kuoreen tunnus Sosiaalityöntekijä. Hakemuksia ei palauteta.

Yhteystietomme
Vs. sosiaalijohtaja Susanna Lammi, puh 044 4191 250 tai susanna.lammi@ilmajoki.fi

Lisätietoja
Ilmajoen kunta, Sosiaali- ja terveysosasto