Hallimestari

Ilmajoen kunnan liikuntapalvelut hakee hallimestaria vakituiseen työsuhteeseen

Hallimestari työskentelee Ilmajoki-hallilla mahdollistaen laadukkaat käyttäjäpalvelut ja asiakaskokemuksen. Hallimestarin tehtäväkokonaisuus muodostuu Ilmajoki-hallin ja Virkistysuimala Poreen käyttäjäpalveluista vastaamisesta, liikuntapalvelujen henkilöstön työnjohtamisesta ja työvuorosuunnittelusta sekä yhteistyöstä muiden toimialojen henkilöstön kanssa. Hallimestari vastaa myös allasvesitekniikan kokonaisuudesta ja työtehtäviin kuuluu myös laitosmiehen tehtäviä.

Kelpoisuutena tehtävään on liikuntapaikkojen hoitajan ammattitutkinto. Eduksi katsotaan liikuntapalvelujen tuntemus, allasvesihygieniaan vaadittava vesityökorttikoulutus ja siitä hyväksytty suoritus, aikaisempi kokemus uima-allasjärjestelmien käytöstä sekä kokemus esihenkilönä toimimisesta. Vaatimuksena tehtävään on hyväksytty suoritus allasvesihygienian vesityökorttikoulutuksesta koeajan aikana.

Arvostamme sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn että tiimityötaitoja. Tehtävässä onnistumista tukee oma-aloitteisuus, tiedotus-, viestintä- ja työnsuunnittelutaidot. Positiivisena näemme kyvyn kehittyä työn mukana.

Tehtävässä noudatetaan yleistyöaikaa 38,25 h/vko. Tehtävä sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.
Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä kunnan työterveyshuollon hyväksymä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemus tulee jättää Kuntarekryn (www.kuntarekry.fi) kautta 1.10.2021 klo 16:00 mennessä. Mikäli sähköinen hakemus ei ole mahdollinen, voi hakemuksen lähettää postitse osoitteeseen Ilmajoen kunta, liikuntatoimisto, PL 23, 60801 Ilmajoki. Kuoren päälle sana Hakemus. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. liikunta- ja vapaa-aikakoordinaattori Marko Kivimäki puh. 044-4191297, marko.kivimaki@ilmajoki.fi

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat13.9.2021
Hallimestari vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan Ilmajoki-hallin ja Virkistysuimala Poreen käyttäjäpalveluista.
johtoryhmän kuukausiblogi24.9.2021
Johtoryhmän kuukausiblogissa kuulumisista kertoo tällä kertaa vs. sosiaalijohtaja Susanna Lammi.
Ajankohtaiset24.9.2021
Koordinaattori palvelee kunnassa asuvia maahanmuuttajia ja heidän perheenjäseniään.
Ajankohtaiset21.9.2021
Valiokunta on suorittanut kunnanjohtaja Seppo Pirttikosken kirjallisen ja suullisen kuulemisen.