EtusivuAjankohtaistaIlmajoki-halli ja virkistysuimala Pore avaavat ovensa 1.6.2020 alkaen. Koskenkorvan urheilutalo viimeistään juhannuksen jälkeen.

Ilmajoki-halli ja virkistysuimala Pore avaavat ovensa 1.6.2020 alkaen. Koskenkorvan urheilutalo viimeistään juhannuksen jälkeen.

Ilmajoki-halli ja Virkistysuimala Pore avaavat ovensa 1.6.2020 alkaen. Koskenkorvan urheilutalo viimeistään juhannuksen jälkeen lattiaremontin vuoksi. Aukioloajat Ilmajoki-hallilla ja Virkistysuimala Poreessa ovat suppeammat aikavälillä 1.6.-9.8.2020 vallitsevan koronatilanteen vuoksi. Lisätietoa aukioloajoista 1.6.2020 alkaen. Huomioithan aikataulumuutoksen myös aikavälillä 6.7.-9.8.2020.

 • Tilat ovat auki läpi kesän, koska normaalia huoltotaukoa ei ole tarvetta pitää Ilmajoki-hallilla ja Virkistysuimala Poreessa. Joudumme kuitenkin sulkemaan uimahallin viikoksi elokuussa (alustavan tiedon mukaan vko 34), koska kaikki korjaustoimenpiteet eivät onnistuneet ulkopuolisille urakoitsijoille sulkuaikana. Tiedotamme asiasta lisää lähempänä.
 • Pyrimme huomioimaan AVI:n ja THL:n ohjeet sekä suositukset toiminnassamme, mm. kuntosalilla on asiakkaiden käyttöön puhdistusainetta ja paperia, joilla pyydämme pyyhkimään laitteen heti käytön jälkeen ennen seuraavalle laitteelle siirtymistä.
 • Mikäli koet tulevasi kipeäksi tai sinulla on jo orastavia esim. flunssan oireita, pyydämme vaihtoehtoisesti valitsemaan esimerkiksi ulkona liikkumisen poissa väkijoukoista tai pysyttelemään kotona.

Tarkentavia huomioita uimahallista:

 • Uimahallissa voi olla kerrallaan alle 50 henkilöä uuden ohjeistuksen mukaisesti. Ruuhka-aikoina tämä tarkoittaa sitä, että uimahalliin pääsyä voi joutua odottamaan. Pyydämme siis ruuhka-aikoina ottamaan yhteyttä puhelimitse Ilmajoki-hallin kassalle varmistaaksesi uimaan pääsyn. Puhelinnumero: 044 419 1452
 • Olemme järjestäneet muilta suljetun uintimahdollisuuden +70-vuotiaille hyvinvointia ja terveyttä edistääksemme (aikataulut edellä olevassa linkissä). Pyyhimme pukuhuoneiden ja suihkutilojen pinnat ennen vuoron alkua. Kaikkia riskiryhmiä emme kuitenkaan pysty huomioimaan lyhennetyillä aukioloajoillamme.
 • Uimakouluihin haku on vielä voimassa torstaihin  28.5.   klo 21  saakka.
 • Ui elämäsi kuntoon –suorituskortit voi palauttaa juhannukseen mennessä Ilmajoki-hallille/Virkistysuimala Poreeseen.

Kausikortit

Kausikortteihin saa lisää voimassaoloaikaa seuraavin ehdoin NVL: 15.4.2020, 8 § päätöksen mukaisesti:

 • 17.3.-16.4.2020 aikavälillä päättyneille kausikorteille ei saa hyvitystä.
 • 17.4.-16.5.2020 aikavälillä päättyneille kausikorteille saa 1 kk lisää voimassaoloaikaa.
 • 17.5.2020 päättyneet/jälkeen päättyville ennen taukoa hankituille kausikorteille saa 2 kk lisää voimassaoloaikaa.
 • Hyvitystä kausikortin voimassaoloajalle on erikseen haettava kesäkuun 2020 aikana Ilmajoki-hallin kassalta.
 • Koskenkorvan urheilutalon kuntosalin osalta tiedotetaan erikseen Koskenkorvan urheilijoiden Facebook-sivuilla.

ERLI-kortit

 • ERLI-korttia voi hakea jatkossa suoraan Ilmajoki-hallin kassalta Kela-korttia tai Inva P-lupaa näyttämällä 1-3 vuodeksi kerrallaan.
 • Hyväksytyt Kela-kortin tunnukset löytyvät ”Millä perustein korttia voidaan myöntää” –kohdan alta kunnan sivulta: Erityisryhmien uinti- ja kuntosalikortti
 • Muussa tapauksessa hakemukset lähetetään entiseen tapaan liikuntatoimistolle käsiteltäväksi erityisryhmien uinti- ja kuntosalikortti -lomakkeella.
 • Liikuntaoimistolle tauon aikana lähetetyt ERLI-korttihakemukset käsitellään ja päätökset pyritään lähettämään vielä tämän viikon aikana.

Ilmajoki-hallin käyttövuorot ajalle 1.6.-9.8.2020

Hakuaika on alkanut ja päättyy perjantaina 29.5.2020, klo 12:00. 

 

Liikunnan ajankohtaiset

Ajankohtaiset27.8.2020
Kaikkiin liikuntaryhmiin maksimimäärä osallistujia on 20. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.
Ajankohtaiset5.8.2020
Virkistysuimala Poreen tarkennetut ohjeet asiakkaille
Korona2.7.2020
Poikkeusajan ohjeistuksia uimahallin käytännöistä
Ajankohtaiset12.6.2020
Ilmajoen suosituimpien kesätapahtumien joukkoon noussut kulttuuripyöräily järjestään poikkeusmenettelyin.