Hyppää sisältöön
EtusivuAjankohtaistaIlmajoki-hallin, Virkistysuimala Poreen ja Koskenkorvan urheilutalon toiminta 8.2.2021 saakka

Ilmajoki-hallin, Virkistysuimala Poreen ja Koskenkorvan urheilutalon toiminta 8.2.2021 saakka

Aikuisten joukkueurheilun ja kontakti- ja kamppailulajien suositusta tauottamista suositellaan 8.2.2021 asti. Yli 20-vuotiaiden harrastustoiminnassa suositellaan, että 8.2.2021 saakka keskeytetään sisätiloissa tapahtuva joukkue- ja kontaktilajien harrastus-, ottelu- ja kilpailutoiminta. Suositus ei koske sellaista aikuisten harrastustoimintaa, jossa osallistujien turvavälit säilyvät tosiasiallisesti koko harjoituksen ajan. Mahdollisuuksien mukaan harrastukset kannattaa siirtää ulos. Rajoitukset eivät koske yksilö- ja ryhmälajien maajoukkuetoimintaa, SM-tason ja 1-divisioonatasoista kilpailu- ja harjoittelutoimintaa sekä kansainväliselle huipulle tähtäävää ammattimaista harjoittelua.

Lasten ja nuorten harrastustoiminta voi jatkua turvaetäisyydet ja hygieniakäytännöt huomioiden. Ottelut ja turnaustoiminta suositellaan järjestettäväksi ilman yleisöä. Vanhempia pyydetään poistumaan Ilmajoki-hallin tiloista harrastustoiminnan ajaksi.

Kuntosalit pidetään toistaiseksi avoinna, mutta suosittelemme, että tilassa on enintään 10 henkilöä kerrallaan. Kuntosalissa on putsausvälineitä laitteiden puhdistamiseen käytön jälkeen.

Uimahalli suljetaan ajalla 8.2.2021 saakka. Varatut vuorot kuten koululaisuinnit, kuntoutustoiminta, seuratoiminta voidaan järjestää suljetuin ovin. Käytännöstä ja toteutusmahdollisuuksista keskustellaan erikseen vuoron varanneiden tahojen kanssa.

Tiloihin tullessa pese tai desinfioi kätesi ja käytä suojamaskia sekä huolehdi turvaväleistä. Vältäthän turhaa oleskelua tiloissamme.

Liikuntapalvelut