EtusivuAjankohtaistaJätehuoltotarkastajan virka

Jätehuoltotarkastajan virka

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan seurata viranomaisnäkökulmasta kuntavastuullisen jätehuollon eteenpäinviemistä.

Haemme jätehuoltotarkastajan virkaan oma-aloitteista, pitkäjänteistä ja reipasta työkaveria kolmanneksi työntekijäksi tiimiimme. Tehtäviin kuuluu mm. jätteenkuljetusrekisterin seuranta, viranomaispäätösten ratkaiseminen, tarkastusten suorittaminen ja toimit myös jäteasiamiehen sijaisena.

Lakeuden Jätelautakunta hoitaa jätelain (646/2011) mukaiset jätehuoltoviranomaisen tehtävät toimialueella, joka kattaa seitsemän Etelä-Pohjanmaan kuntaa sekä Kihniön kunnan.
llmajoki toimii lautakunnan vastuukuntana ja toimipaikka sijaitsee Ilmajoen teknisen toimiston yhteydessä.

Jätelautakunnan jätelain mukaisia perustehtäviä ovat mm. jätehuoltomääräysten ja jätetaksan hyväksyminen, jätteenkuljetusjärjestelmästä ja jätehuollon palvelutasosta päättäminen sekä jätemaksuja koskevien muistutusten ja kohtuullistamishakemusten käsittely. Jätehuoltoviranomainen vastaa jätteenkuljetusrekisteristä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Tehtävän hoitaminen edellyttää erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa, paineensietokykyä ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä oman ajoneuvon käyttöä virkatehtävissä. Tehtävän hoidossa edesauttaa hyvä jätelainsäädännön tuntemus, hallinto-osaaminen ja työkokemus alan asiantuntijatehtävistä.

Palkkaus ja muut virkasuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen alan teknisten sopimuksen (TS) ja kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Tehtävä on vakituinen virka. Tehtävää on hoidettu tällä hetkellä määräaikaisena.
Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virka täytetään 1.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Virkaan valitun on esitettävä kunnan työterveyshuollon hyväksymä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemus tulee jättää osoitteessa www.kuntarekry.fi

Jäteasiamies Jenni Laitila 044 – 4191 879 ja tekninen johtaja Paavo Perälä 044 – 4191 300

Kuulutukset

Kuulutukset24.11.2020
Jatkossa puhelinvaihde/neuvonta on avoinna arkisin klo 9.00–11.00 ja 12.00–15.00.