EtusivuAjankohtaistaKaavoitusjohtajan virka

Kaavoitusjohtajan virka

Menestystarinat eivät synny sattumalta – ne tehdään yhdessä. Ilmajokinen lakeuden rauha syntyy syvistä juurista, tekemisen voimasta ja tervetulleeksi toivottavasta yhteisöstä.

Haluatko olla osa menestystarinaa?

Ilmajoen kunta hakee

Kaavoitusjohtajaa

toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. Kaavoitusjohtajana toimit kaavoitus- ja mittaustulosalueen johtajana. Keskeisenä tehtäväalueenasi on maankäytön suunnittelu ja maanhankinnan valmistelu ja toimit teknisen lautakunnan esittelijänä vastuualueesi osalta. Olet kunnan johtoryhmän jäsen ja lähiesihenkilönäsi toimii tekninen johtaja.

Kaavoitusjohtajan viran kelpoisuusvaatimuksena on virkaan soveltuva korkeakoulututkinto ja MRL 20 § mukainen kaavoittajan pätevyys. Edellytämme työkokemusta maankäytön suunnittelun johto- tai asiantuntijatehtävistä, yhteistyökykyä sekä hyviä neuvottelutaitoja. Käytännön kokemus esihenkilötyöstä katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme kunnallishallinnon ja -talouden tuntemusta.

Virka tulee vastaanottaa 1.4.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Virkasuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virassa on kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukainen palkkaus. Ennen viran vastaanottamista virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakemukset palkkatoiveineen toimitetaan Ilmajoen kunnanhallitukselle Kuntarekryn (www.kuntarekry.fi) kautta 13.12.2021 klo 15.00 mennessä. Työavain 396982.

Lisätietoja
https://www.linkedin.com/company/ilmajoen-kunta

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Tekninen johtaja Paavo Perälä, 044 4191 300, paavo.perala@ilmajoki.fi
Kunnanhallituksen puheenjohtaja Antti Ålander, puh. 050 314 3260