EtusivuAjankohtaistaHaemme kaavoitusjohtajaa

Haemme kaavoitusjohtajaa

 

Kaavoitusjohtajan virka

Kaavoitusjohtaja toimii kaavoitus- ja mittaustulosalueen johtajana ja keskeisenä tehtäväalueena on maanhankinnan valmistelu ja maankäytön suunnittelu. Kaavoitusjohtaja osallistuu myös operatiiviseen maanhankintaan yhteistyössä kunnanjohtajan kanssa sekä suunnittelutyöhön erityisesti strategisten maankäyttösuunnitelmien (yleiskaavoitus) osalta.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (DI tai arkkitehti) ja hakijalla tulee olla MRL 20 § mukainen kaavoittajan pätevyys. Hakijan työkokemus maankäytön suunnittelun johto- ja/tai asiantuntijatehtävissä katsotaan hakijalle eduksi.

Virassa on TS:n mukainen palkkaus, tehtävään on määritelty TVA ja virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Kaavoitusjohtajan virkaan valitun on ennen virassa aloittamistaan esitettävä kunnan työterveyshuollon hyväksymä todistus terveydentilastaan.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee jättää ma 24.8.2020 klo 16.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Mikäli sähköinen hakemus ei ole mahdollinen, voi hakemuksen lähettää postitse osoitteeseen Ilmajoen kunta, Tekninen osasto, PL 20, 60801 ILMAJOKI. Kuoren päälle teksti “Kaavoitusjohtaja”. Hakemuksia ei palauteta. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Yhteystiedot
Kunnanjohtaja Seppo Pirttikoski, 044-4191200
Tekninen johtaja Paavo Perälä, 044-4191300

www.ilmajoki.fi

Kuulutukset

Avoimet työpaikat11.8.2020
Sosiaalijohtajamme siirtyessä Etelä-Pohjanmaan sote- ja maakuntauudistuksen hankevalmistelutehtäviin, julistamme haet...
Avoimet työpaikat10.8.2020
Sosiaalityöntekijä työskentelee sosiaalihuoltolain ja lastensuojelulain mukaisissa lasten ja perheiden palveluissa.
Avoimet työpaikat5.8.2020
Ilmajoen kunta hakee lähihoitajaa kehitysvammaisten asumisyksikkö Onnenkotiin
Kuulutukset4.8.2020
Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) kuuluttaa malminetsintälupahekemuksesta