EtusivuAjankohtaistaKunnallistekniikan työntekijän toimi

Kunnallistekniikan työntekijän toimi

Haemme joukkoomme joustavaa, reipasta, oma-aloitteista, ongelmanratkaisukykyistä ja yhteistyökykyistä ammattilaista. Tehtävässä menestyminen edellyttää vastuullista työotetta ja kehittymishalukkuutta.

Traktorinkuljettajan lisäksi tehtäväalueelle sisältyy työtehtäviä katujen, vesihuollon, johtoverkostojen, viher- ja urheilualueiden sekä kunnallistekniikan ja kiinteistöjen maa- ja pohjarakennustyömailla. Kunnallistekniikan työntekijä osallistuu tarvittaessa kunnallistekniikan varallaoloon ja kiireellisiin korjaus ja kunnossapitotehtäviin työajan ulkopuolella.

Toimen kelpoisuusehtona on soveltuva teknisen alan ammatillinen perustutkinto ja vähintään kahden vuoden työkokemus tutkintoon liittyvän alan töistä sekä vähintään B-luokan ajokortti.
Eduksi katsotaan seuraavat:
– Sähkötekniikkaan tai maanrakennusalaan liittyvä ammattitutkinto
– Ammattipätevyyskortit (vesityö, työturvallisuus, tieturva, ensiapu ja tulityö)

Työssä noudatetaan yleistyöaikaa (38,75 tuntia/viikko) ja työtä tehdään yhdessä vuorossa.
Tehtävässä on 6 kk koeaika, palkkaus on Teknisten sopimuksen (TS) mukainen. Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä kunnan työterveyshuollon puoltava lääkärinlausunto terveydentilastaan. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi (työavain: 304156) 6.8.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja antavat:
Vs. kunnallistekniikan insinööri Jari Alatalo, p. 044 4191 305, kunnossapitomestari Markku Rinta, p. 044 4191 314 ja tekninen johtaja Paavo Perälä, p. 044 4191 300

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat12.2.2020
Haemme sijaisia eripituisiin sijaisuuksiin.
Avoimet työpaikat12.2.2020
Haemme sijaisia eripituisiin sijaisuuksiin.