Hyppää sisältöön
EtusivuAjankohtaistaKirjanpitäjä

Kirjanpitäjä

Hakuaika: 2024-01-30 10:56:00 - 2024-02-09 13:00:00

Ilmajoen kunta hakee kirjanpitäjää – hakuaikaa jatkettu

Haemme kirjanpitäjää Ilmajoen kuntaan

Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus. Toivomme saavamme sinut perehtymään työtehtäviisi maaliskuun -24 puolen välin tietämillä.

Tarjolla on mielenkiintoinen tehtävä taloushallinnon prosesseja kehittävässä taloustoimistomme tiimissä Ilmajoen kunnantalolla. Tiimisi kuuluu kunnan hallinnon- ja tukipalvelujen tulosalueelle, jota johtaa kunnan hallinto- ja talousjohtaja. Meillä kunnantalolla toimii useita eri hallinto- ja tukipalvelujen tiimejä sekä eri toimialojemme hallintopalveluja. Teemme hyvällä porukalla tiivistä yhteistyötä kunnan ja kuntalaisten hyväksi.

Toimenkuvaasi sisältyy kunnan ja sen tytäryhtiöiden sekä Ilmajoen palvelutalosäätiön pääkirjanpitoon liittyvien tehtävien lisäksi kunnan ja kuntakonsernin tilipäätösten laadinta ja siihen liittyvä ohjeistus sekä raportoinnit, kassavarantojen seuranta ja arvonlisäveroasiat. Lisäksi tehtäviisi kuuluu talousarvion laadinnan tekninen ohjaus, kirjanpidollinen neuvonta sekä taloushallinnon kehittäminen yhdessä hallinto- ja talousjohtajan ja tiimisi kanssa.

Edellytämme tehtävään vähintään opistoasteista taloushallinnon koulutusta sekä kokemusta vaativista kirjanpidon tehtävistä ja tilinpäätöstaitoa.

Menestyäksesi tehtävässä odotamme, että hallitset sujuvasti toimisto-ohjelmistoja. Tietotekniset taidot ja erityisesti excelin pyörittäminen ovat työssäsi tärkeitä osa-alueita. Tiimityöskentelytaitojen lisäksi tarvitset kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn. Taloushallinnon tietojärjestelmistä CGI:n Pro Economica Premiumin ja Netvisorin käyttötaidon ja -kokemuksen katsomme eduksi.

Taloushallinnon tehtävät ovat erittäin vastuullisia, joten odotamme, että vastuunkanto ei ole sinulle vierasta. Tehtävässäsi ohjaat, ohjeistat ja neuvot henkilökuntaamme kuuluvia sisäisiä asiakkaitasi sekä pidät yhteyttä sidosryhmiimme. Tämä vaatii sinulta luontaista palveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme liukuvan työajan, viihtyisän työympäristön Ilmajoen kunnantalolla, modernit työvälineet, kattavat työterveyspalvelut sekä liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Haethan tehtävää viimeistään perjantaina 9. helmikuuta klo 15 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi (Työavain 576035)

Tehtävään 12.-26.1.2024 jo hakeneet hakijat huomioidaan tässä rekrytoinnissa.

Tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.