EtusivuAjankohtaistaKirjasto- ja kulttuurijohtajan virka

Kirjasto- ja kulttuurijohtajan virka

Ilmajoen kunnan sivistystoimessa on haettavana 1.9.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan

kirjasto- ja kulttuurijohtajan virka

Ilmajoen kirjasto kuuluu 22 kunnan muodostamaan Eepos-kirjastokimppaan. Pääkirjasto sijaitsee Ilmajoen kuntakeskuksessa hyvissä toimitiloissa. Koko kunnan alueelle ulotamme lähipalvelun kirjastoautolla.

Ilmajoki tunnetaan elinvoimaisista kylistään. Kylillä tehtävä vapaaehtoistoiminta säteilee hyvinvointia koko kuntaan. Lukuisissa kunnan yhdistyksissä on voimavara, joka tuo toimintaa ja tapahtumia koko kunnan alueelle. Valtakunnallisesti Ilmajoki tunnetaan Ilmajoen musiikkijuhlista. Tulevina vuosina haluamme kehittää edelleen monipuolisesti myös lasten ja nuorten kulttuuritoimintaa.

Hakijalta odotamme vahvan ammattitaidon ja kehittämisosaamisen lisäksi kykyä hyvään vuoropuheluun vapaaehtoistoimijoiden kanssa. Kirjasto- ja kulttuurijohtajan toimenkuvaan kuuluu:
– vastuu Ilmajoen kirjasto- ja kulttuuritoimen toiminnasta ja kehittämisestä
– kulttuuritoimen tapahtumien organisointi
– kirjasto- ja kulttuuritoimen verkostosuhteiden hoitaminen
– henkilöstön esimiestehtävät
– kokoelmatyöhön ja asiakaspalveluun osallistuminen.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen tai 35 opintoviikon laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot (Laki yleisistä kirjastoista 1492 / 2016 § 17). Kulttuurialan laaja-alainen tuntemus katsotaan eduksi viran täytössä.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on toimittanut hyväksyttävän Ilmajoen kunnan työterveyshuollon lääkärintodistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista sekä on esittänyt lain (504/2002) edellyttämän rikostaustaotteen

Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry -järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi (työavain 301780). Haku on auki 31.7.2020 klo 16 saakka. Mikäli sähköinen hakemus ei ole mahdollinen, voi hakemuksen lähettää postitse osoitteeseen Ilmajoen kunta, sivistystoimisto, PL 23, 60801 ILMAJOKI. Kuoren päälle sana Hakemus. Hakemuksia ei palauteta.

Haastattelut virkaan järjestetään 3.-7.8.2020

Lisätiedot sivistysjohtaja Janne Hakala puh. 044 419 1280 tai sähköpostitse janne.hakala@ilmajoki.fi. Tiedusteluihin vastataan 22.6.-30.6. ja 30.7.-31.7.2020.

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat12.2.2020
Haemme sijaisia eripituisiin sijaisuuksiin.
Avoimet työpaikat12.2.2020
Haemme sijaisia eripituisiin sijaisuuksiin.