Hyppää sisältöön
EtusivuAjankohtaistaKoulunkäynninohjaajan määräaikainen tehtävä

Koulunkäynninohjaajan määräaikainen tehtävä

Hakuaika: 2023-08-25 11:30:00 - 2023-09-15 09:00:00

Ilmajoen kunnassa on haettavana

Koulunkäynninohjaajan määräaikainen tehtävä lukuvuodelle 2023-2024.

Alkusijoituspaikka on Jaakko Ilkan yläkoulu. Tehtävään kuuluu oppilaiden avustaminen yläkoulun opetustilanteissa sekä välituntivalvonnat. Kelpoisuusehtona on koulunkäyntiavustajan / koulunkäynnin ohjauksen ammattitutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu soveltava tutkinto.

Tehtävässä edellytetään yläkoulun oppisisältöjen hallintaa, pitkäjänteisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä avointa mieltä. Perustaidot tieto- ja viestintätekniikasta sekä työkokemus erityisoppilaiden kanssa katsotaan eduksi. Tehtävä vaatii tiimityöskentelytaitoja ja joustavuutta.

Tehtävässä noudatetaan koeaikaa, joka on puolet työsuhteen kestosta. Valitun on esitettävä lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry -järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi. Mikäli sähköinen hakemus ei ole mahdollinen, voi hakemuksen lähettää postitse osoitteeseen Ilmajoen kunta, sivistystoimisto, PL 23, 60801 ILMAJOKI. Kuoren päälle sana Hakemus. Hakemuksia ei palauteta. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.