EtusivuAjankohtaistaKoulunkäynninohjaajan määräaikainen tehtävä Jaakko Ilkan yläkoulussa

Koulunkäynninohjaajan määräaikainen tehtävä Jaakko Ilkan yläkoulussa

Koulunkäynninohjaajan määräaikainen tehtävä ajalle 8.8.2022-4.6.2023.

Tehtävän kuvaus ja kelpoisuus

Tehtävään kuuluu oppilaiden avustaminen yläkoulun opetustilanteissa sekä välituntivalvonnat. Alkusijoituspaikka on Jaakko Ilkan yläkoulu. Kelpoisuusehtona on koulunkäyntiavustajan / koulunkäynnin ohjauksen ammattitutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu soveltava tutkinto.

Tehtävässä edellytetään pitkäjänteisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä avointa mieltä. Perustaidot tieto- ja viestintätekniikasta sekä työkokemus erityisoppilaiden kanssa katsotaan eduksi. Tehtävä vaatii tiimityöskentelytaitoja ja joustavuutta.

Työaika on 30 tuntia viikossa. Palkka määräytyy tuntien suhteessa tehtäväkohtaisesta palkasta, joka on 2095,26 € /kk, (05KOU060). Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valitun on toimitettava hyväksyttävä Ilmajoen kunnan työterveyshuollon lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista sekä esitettävä lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Hakemus

Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry -järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi (työavain 442432). Mikäli sähköinen hakemus ei ole mahdollinen, voi hakemuksen lähettää postitse osoitteeseen Ilmajoen kunta, sivistystoimisto, PL 23, 60801 Ilmajoki. Kuoren päälle sana Hakemus.  Hakemukset tulee jättää 31.5.2022 klo 12 mennessä. Hakemuksia ei palauteta.
Todistuksista tulee jättää kopiot haastattelun yhteydessä. Haastattelut pidetään viikolla 23.

Yhteystietomme
Vs. apip-koordinaattori Anu Huhta-Koivisto, p. 044 4191 488, anu.huhta-koivisto@ilmajoki.fi

Lisätietoja
Ilmajoen kunta, Sivistysosasto, Jaakko Ilkan koulu

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat23.9.2022
Tarjoamme haastavan, mutta monipuolisen työn pedagogisen tieto- ja viestintätekniikan kehittämisen aitiopaikalla.
Ajankohtaiset4.8.2022
Reitit, autoilijat ja muuta tietoa.