EtusivuAjankohtaistaKoulunkäynninohjaajan määräaikainen tehtävä lukuvuodelle 2022-2023 Herralan alakoulussa

Koulunkäynninohjaajan määräaikainen tehtävä lukuvuodelle 2022-2023 Herralan alakoulussa

Koulunkäynninohjaajan määräaikainen tehtävä lukuvuodelle 2022-2023.

Tehtävän kuvaus ja kelpoisuus

Tehtävään kuuluu tukea tarvitsevien oppilaiden avustaminen opetustilanteissa, työaika on vähintään 30 tuntia viikossa. Alkusijoituspaikka on Herralan koulun pienluokka. Kelpoisuusehtona on koulunkäyntiavustajan / koulunkäynnin ohjauksen ammattitutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu soveltava tutkinto.

Tehtävässä edellytetään pitkäjänteisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä avointa mieltä. Perustaidot tieto- ja viestintätekniikasta sekä työkokemus erityisoppilaiden kanssa katsotaan eduksi. Tehtävä vaatii tiimityöskentelytaitoja ja joustavuutta. Toivomme hakijalta muutoksenhallintakykyä ja valmiuksia oppia uutta. Lisäksi ohjaajan tulee luoda myönteistä ja innostavaa toimintaa oppilaiden kanssa.

Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valitun on toimitettava hyväksyttävä Ilmajoen kunnan työterveyshuollon lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista sekä esitettävä lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Hakemus

Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry -järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi (työavain 442377). Mikäli sähköinen hakemus ei ole mahdollinen, voi hakemuksen lähettää postitse osoitteeseen Ilmajoen kunta, sivistystoimisto, PL 23, 60801 Ilmajoki. Kuoren päälle sana Hakemus. Hakemukset tulee jättää 31.5.2022 klo 12 mennessä. Hakemuksia ei palauteta.
Todistuksista tulee jättää kopiot haastattelun yhteydessä. Haastattelut pidetään viikolla 23.

Yhteystietomme
Vs. apip-koordinaattori Anu Huhta-Koivisto puh. 044 4191 488, anu.huhta.koivisto@ilmajoki.fi

Lisätietoja
Ilmajoen kunta, Sivistysosasto, Alakoulut, Herralan koulu