EtusivuAjankohtaistaKoulunkäynninohjaajan määräaikaiset tehtävät

Koulunkäynninohjaajan määräaikaiset tehtävät

Ilmajoen kunnassa on haettavana neljä (4) koulunkäynninohjaajan määräaikaista tehtävää ajalle 9.8.2021 – 5.6.2022.

Tehtäväkuvaus ja kelpoisuus

Tehtävään kuuluu oppilaiden avustaminen yläkoulun opetustilanteissa sekä välituntivalvonnat. Alkusijoituspaikka on Jaakko Ilkan yläkoulu. Kelpoisuusehtona on koulunkäyntiavustajan / koulunkäynnin ohjauksen ammattitutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu soveltava tutkinto.

Tehtävässä edellytetään pitkäjänteisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä avointa mieltä. Perustaidot tieto- ja viestintätekniikasta sekä työkokemus erityisoppilaiden kanssa katsotaan eduksi. Tehtävä vaatii tiimityöskentelytaitoja ja joustavuutta. Jaakko Ilkan koulussa toimii yhdeksän muuta koulunkäynninohjaajaa.

Työaika on 30 tuntia viikossa. Palkka määräytyy tuntien suhteessa tehtäväkohtaisesta palkasta, joka on 2095,26 € /kk, (05KOU060). Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valitun on toimitettava hyväksyttävä Ilmajoen kunnan työterveyshuollon lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista sekä on esitettävä lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Hakeminen

Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry -järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi (työavain 372505) 30.7.2021 klo 15:30 mennessä. Mikäli sähköinen hakemus ei ole mahdollinen, voi hakemuksen lähettää postitse osoitteeseen Ilmajoen kunta, sivistystoimisto, PL 23, 60801 Ilmajoki. Kuoren päälle sana Hakemus. Hakemuksia ei palauteta. Todistuksista tulee jättää kopiot haastattelun yhteydessä. Haastattelut pidetään viikolla 31.

Lisätietoja:

aamu- ja iltapäivätoiminnan koordinaattori Mirva Nevala-Kytösaari, p. 044 4191 488, mirva.nevala-kytosaari@ilmajoki.fi

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat3.8.2022
Haemme sijaisia ala- ja yläkoululle koulunkäynninohjaajan sekä apip-toiminnan ohjaajan eripituisiin sijaisuuksiin.