EtusivuAjankohtaistaKoulunkäynninohjaajan sijaisuus

Koulunkäynninohjaajan sijaisuus

Herralan koulun pienluokkaan haetaan kehitysvammaisten koulunkäynninohjaajaa pitempään sijaisuuteen.

Tehtävään kuuluu tukea tarvitsevien oppilaiden avustaminen opetustilanteissa, työaika on vähintään 30 tuntia viikossa. Kelpoisuusehtona on koulunkäyntiavustajan / koulunkäynnin ohjauksen ammattitutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu soveltava tutkinto.

Tehtävässä edellytetään pitkäjänteisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä avointa mieltä. Perustaidot tieto- ja viestintätekniikasta sekä työkokemus erityisoppilaiden kanssa katsotaan eduksi. Tehtävä vaatii tiimityöskentelytaitoja ja joustavuutta. Toivomme hakijalta muutoksenhallintakykyä ja valmiuksia oppia uutta. Lisäksi ohjaajan tulee luoda myönteistä ja innostavaa toimintaa oppilaiden kanssa.

Tehtävässä noudatetaan koeaikaa, joka on puolet työsuhteen kestosta. Valitun on esitettävä lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry -järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi (työavain 471745). Mikäli sähköinen hakemus ei ole mahdollinen, voi hakemuksen lähettää postitse osoitteeseen Ilmajoen kunta, sivistystoimisto, PL 23, 60801 Ilmajoki. Kuoren päälle sana Hakemus. Hakemuksia ei palauteta. Todistuksista tulee jättää kopiot haastattelun yhteydessä.

Yhteystietomme
Apip-koordinaattori Anu Huhta-Koivisto puh. 044 4191 488, anu.huhta-koivisto@ilmajoki.fi

Työpaikat

Ajankohtaiset29.11.2022
Tervetuloa!
Perusopetus6.9.2022
AVI on antanut kunnalle kehotuksen, että altistumisolosuhde Ilomäen koululla ei voi enää jatkua tilapäisin järjest...
Ajankohtaiset4.8.2022
Reitit, autoilijat ja muuta tietoa.