Hyppää sisältöön
EtusivuAjankohtaistaKouluruoka poikkeustilanteessa 6.4.2020 alkaen

Kouluruoka poikkeustilanteessa 6.4.2020 alkaen

Ilmajoen kunta aloittaa etäopetuksessa 1-9 ja lukiossa olevien oppilaiden kouluaterioiden toimitukset viidessä eri pisteessä 6.4.2020 alkaen. Ruoka valmistetaan ennakkoon ilmoitettujen tilausten mukaisesti ja toimitetaan määräkokoisina annospakkauksina. Näin menetellään, jotta ruokahävikkiä ei synny ja se voidaan toimittaa lapsille turvallisesti.

Etäopetuksessa olevien ruokailu sisältää ainoastaan pääruoan. Käytössä noudatetaan kiertävää ruokalistaa. Joitain poikkeuksia tulee olemaan.
Kouluruoka oppilaalle tilataan kunnan kotisivuilla olevan Pyydä apua -sivun kautta.

Kouluruoka jaetaan viidestä pisteestä:
• Ahonkylän koulu
• Munakan koulu
• Neiron koulu
• Jaakko Ilkan koulu
• Koskenkorvan koulu

Ruoka noudetaan tilauksen jälkeen ohjeiden mukaisesti. Jakopäiviä ovat lähtökohtaisesti maanantai, tiistai ja torstai kello 10-11. Munakan koululta nouto klo 11-11.30.

Viikolta 15 eli 6.4. alkavalta viikolta eteenpäin uudet tilaukset tulee tehdä seuraavalle viikolle aina torstaihin klo 15:een mennessä, tämän jälkeen linkki sulkeutuu ja avautuu seuraavana maanantaina uudelleen.

Ruokia hakiessa ja jonottaessa tulee noudattaa yleisiä hygieniaohjeita. Hakijoiden on pidettävä 2 metrin etäisyys toisiin paikalla oleviin, jotta vältetään viruksen leviäminen. Flunssaoireisena ei voi tulla hakemaan ruokia.
Seuraamme tilannetta ja työstämme palvelua edelleen. Tilanne on poikkeuksellinen meille kaikille, myös ruokapalvelulle.

Pirjo Sivula

Ruokapalvelupäällikkö
Ilmajoen kunta
044 4191 418