EtusivuAjankohtaistaNousu-ohjelman koulutuksia yrittäjille

Nousu-ohjelman koulutuksia yrittäjille

Hinnoittelun taito

31.05.2022 18.00 – 20.00

Hinnalla on suuri vaikutus yrityksesi tulokseen. Vedätkö hinnan hihasta vai käytätkö samaa hintaa kuin kilpailijasi? Jos näin on, niin tule mukaan!

Hinnoittelu on yrityksen kannattavuuden merkittävin yksittäinen tekijä. Hinnan määrittelyssä tulee huomioida aina yrityksen omat luvut, markkinahinnan käyttäminen ei aina tuo haluttua tulosta. Hinnan tulee kuitenkin olla sellainen, että asiakas on valmis maksamaan siitä. Hintaa voi toki nostaa korkeammaksi erilaisin erilaistumiskeinoin, mutta se onkin sitten jo toisen illan aihe.

Käymme läpi hinnoitteluillan aikana mm. mitä asioita pitää ottaa huomioon, kun hinnoitellaan, miten alennukset ja hinnan nosto vaikuttavat myyntikatteeseen ja sitä kautta kannattavuuteen, miten hintakilpailuun tulisi suhtautua. Entä laskun teko, miten teet sellaisen laskun, joka on selkeä ja asiakkaalle miellyttävämpi käsitellä.

Aiheesta on puhumassa käytännönläheisesti koskenkorvalainen Jussi-Pekka Kurikka, joka toimii Kurikan kaupungilla yritysasiamiehenä.

Tervetuloa sekä ilmajokiset että kurikkalaiset yrittäjät! Voit osallistua myös Teams-yhteydellä.  

Paikka: Yrityspalvelupiste Formu, Keskuspuistikko 14, KURIKKA.

Ilmoittautuminen viimeistään 27.5.2022:  https://link.webropol.com/s/hinnoitteluntaito

Somepajat

Jos olet kiinnostunut paneutumaan tarkemmin yrityksesi verkkonäkyvyyteen, pohtimaan somea tai muuta markkinointiin liittyvää, niin tule somepajaan!

Tämä on etenkin sinulle, jos tuntuu, että et pääse oikein sinuiksi kaikkien some- ja verkkomarkinoinnin kanssa. Tule hyvin matalalalla kynnyksellä, haasteesi voi olla ihan pieni tai sitten siompi, katsomme asioita yrityksesi lähtökohdista. Iilmoittaudu somepajaan täällä, josta voit valita itsellesi sopivan ajan.

https://link.webropol.com/s/ilmajokisomepaja

NOUSU jatkaa vielä syksyllä vuoden loppuun asti. Kiitos kaikille tähän astisista osallistumisista.

Jos sinulla on mielessäsi joku aihe, johon arvelisit muillakin olevan kiinnostusta, niin vinkkaa minulle. Ehkä voimme suunnitella aihetta syksyn ohjelmistoon.

Mahtavaa Markkinointia! -valmennusryhmä

Huom! Valmennus on siirretty verkkoon, josta syystä myös toteutustapa on muuttunut!

Tule mukaan ryhmään, jossa saat ideoita, apua ja tukea oman yrityksesi markkinointiin ja vie yrityksesi markkinointi seuraavalla levelille!

Valmennus sopii yrittäjälle, jolla ei ole kokemusta markkinoinnista tai sitä on jonkun verran. Valmennukseen sisältyy jo aiemmin pidetty Bootcamp  ja sen jälkeen 4-5 verkkotapaamista  sisältäen perehtymistä syvällisemmin markkinoinnin ja myynnin aihealueisiin. Valmennuksen vetäjänä toimii Sanna Jylänki, Redesan Oy.

Luvassa ei ole pitkiä luentoja, vaan tietoa tiiviissä muodossa ja yhdessä tekemistä ja jokainen toteuttaa toimenpiteitä omien resurssien mukaan ja saa eväitä myös jatkoon.

Alustavasti tapaamiset on sovittu näille päiville:

Ti 29.3.2022 klo 18-20
Ti 12.4.2022 klo 18-20
Ke 27.4.2022 klo 18-20
Ti 10.5.2022 klo 18-20

Ilmoittaudu valmennusryhmään

Myynnin ilta verkossa – Kohti modernimpaa myyntiä
Keskiviikkona 6.4.2022 klo 18-20

Asiakkaan ymmärrys on nykypäivän myynnin salaisuus. Tule mukaan lämminhenkiseen myynnin iltaan ja ota pitkän linjan ammattilaisen vinkit käyttöön!

Asiantuntijana myynnin illassa on Mika Sahikallio, joka toimii Jokipiin Pellavan myyntipäällikkönä. Mika on valittu myös tänä vuonna Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset, MMA:n myynnin lähettilääksi.

Mika on myyntiammattilainen, jonka menestyksen salaisuus on asiakasymmärryksessä ja tunneälyssä. Mikalla myyntiprosessi ei lopu kaupantekoon, vaan asiakassuhdetta jatketaan kaupan jälkeenkin.

Tule inspiroitumaan Mikan vinkeistä. Kaikki myynnin kehittämisestä kiinnostuneet, olette lämpimästi tervetulleita!  Tilaisuus toteutetaan verkossa, ilmoittautuneille lähetetään linkki Teams-verkkoalustalle.

Ilmoittaudu mukaan

LinkedIn asiantuntijamarkkinoinnissa
Keskiviikkona 20.4.2022 klo 18-20

Asiantuntija, valmentaja, freelancer, yrityksen brandista vastaava! Tuskailetko asiakashankinnan kanssa? Haluatko kasvattaa verkostoitasi? Vahvistaa yrityksesi mielikuvaa?

LinkedIn on vahva alusta juuri tällaisiin tilanteisiin. Illan asiantuntijamme, Terhi Saarikoski on omakohtaisesti kokenut LinkedInin voiman ja hän jakaa oman kokemuksensa käyttöösi, miten LinkedInissä kannattaa toimia. Illan aikana käydään seuraavia asioita läpi:

  • Mikä Linkedln on ja mihin sitä voi käyttää yrittäjän näkökulmasta
  • Mitä asioita kannattaa ottaa huomioon miettiessä Linkedlnin tavoitteellista käyttöä yritystoiminnassa
  • Profiilin olennaisimmat kohdat (tavoitteellisen käytön ja löydettävyyden näkökulmasta)
  • Verkostoituminen Linkedlnissä
  • Näkyvyyden saaminen Linkedlnissä
  • Henkilöprofiili

Illan asiantuntijana toimii Terhi Saarikoski, Tahtonainen Oy. Ilmoittautuneille lähetetään linkki Teams-verkkoalustalle.

Ilmoittaudu mukaan

Tervetuloa!

Yrittäjyyden alkuvuodet
Maanantaina 28.3.2022 klo 18-20

Siirretty verkkoon! Aloitus 28.3.2022 Teams verkko-alustalla

Onko sinulle tullut eteen asioita yritykseesi liittyen, johon haluaisit lisää tietoa ja taitoa? Tuntuuko, että yrityksesi voisi olla kannattavampi? Vai olisiko joskus vaan hyvä jutella samassa tilanteessa olevien kanssa? Tule mukaan pienryhmävalmennukseen, jossa etsitään ratkaisuja haasteisiin ja verkostoidutaan muiden aloittaneiden yrittäjien kanssa.

Valmennus on suunnattu vuosina 2018-2021 yrityksen perustaneille.

Ensimmäisellä kerralla keskustellaan niistä haasteista ja tarpeista, mitä teillä yrittäjillä on. Näin pystymme suunnittelemaan sisältöä juuri teidän tarpeen mukaan, siksi täysin valmiiksi suunniteltua ohjelmaa ei ole. Kuitenkin useimmilla haasteet liittyvät taloushallintoon, markkinointiin ja itsensä johtamiseen. Näihin aiheisiin ainakin pyritään saamaan asiantuntijoita kertomaan, miten näitä asioita voit kehittää yrityksessäsi.

Ilmoittautuneille lähetetään linkki Teams-verkkoalustalle.

Tule mukaan ja verkostoitumaan!

Ilmoittaudu mukaan

Sparri – Yrittäjyyttä suunnittelevien pienryhmä

Keskiviikkona 31.8.2022 klo 18-20

Paikka vielä avoin

Sinä, jolla ei ole vielä yritystä, mutta suunnittelet sitä. Tule mukaan sparraavaan ryhmään hiomaan liikeideaasi ja saamaan vertaistukea muilta samassa tilanteessa olevilta. Mottona on ”Menestyvä liiketoiminta lähtee hyvästä suunnitelmasta” (yrittajat.fi).

Pienryhmissä käydään läpi yrityksen aloittamiseen liittyviä asioita, verkostoidutaan ja suunnitellaan liiketoimintaa toisia sparraten.

Syksyn aikana järjestetään useita pienryhmäkohtaisia tapaamisia. Pienryhmät muodostetaan ensimmäisellä kerralla.

Osallistujilta edellytetään vaitiolovelvollisuutta toisia kohtaan.

Ilmoittaudu Sparriin.

HUOM! Pyrimme toimimaan ryhmissä kasvotusten. Muutokset ovat kuitenkin mahdollisia. Jo ilmoittautuneille lähetetään muutosviestit sähköpostiin.

Lisätietoja

Tarja Sandvik

projektipäällikkö, NOUSU-ohjelma (Ilmajoki-Kurikka)

puh. 040 680 7180 taitarja.sandvik@seamk.fi

 

Ajankohtaista

Ajankohtaiset19.5.2022
Samalla Ilmajoki nousi kiitettävällä arvosanallaan elinkeinopolitiikassa koko maakunnan kärkeen.
Yrittäjyys16.2.2022
Kasvu Openissa kasvuyritys saa sparrausta muun muassa rahoitusosaamisen kartuttamiseen sekä yrityksen myyntiin ja markk...
Ajankohtaiset15.2.2022
Tee varaus tukeen sähköisellä lomakkeella 31.5.2022 mennessä.