EtusivuAjankohtaistaKunnallistekniikan vastaavan työnjohtajan toimi

Kunnallistekniikan vastaavan työnjohtajan toimi

Haemme osaavaan joukkoomme reipasta, oma-aloitteista ja ongelmanratkaisukykyistä kunnallistekniikan vastaavaa työnjohtajaa. Vastaava työnjohtaja toimii esimiehenä ja työskentelee infra-työmaiden vastuullisena työnjohtajana vastaten työmaiden teknisestä toteutuksesta. Työmaat koostuvat investointiohjelman mukaisista uudis- ja saneerauskohteista, kunnallistekniikan (katujen, vesihuollon, johtoverkostojen, viher- ja urheilualueiden sekä pohjarakennus-kohteiden) rakentamis- ja korjaustöistä ympäri Ilmajokea.

Tarjoamme sinulle mielenkiitoisen ja itsenäisen työn. Työssäsi osallistut erilaisten hankkeiden valmisteluun jo toteutukseen. Työmaalla varmistat toteutuksen sujuvuuden, yhteensovittamisen, työn laadun sekä vastaat tarvittavasta työnohjauksesta ja dokumentoinnista.

Vastaavalla työnjohtajalla tulee olla tekninen koulutus (esim. rakennusmestari tai insinöörin koulutus) ja vähintään kahden vuoden työkokemus tutkintoon liittyvän alan töistä sekä vähintään B-luokan ajokortti. Vastaavalla työnjohtajalta vaaditaan teknis-taloudellista työotetta ja kyvykkyyttä reagoida nopeasti vaihtuvissa työmaa-tilanteissa. Työ edellyttää tavanomaisia tietoteknisiä taitoja sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia eri sidosryhmien kanssa.
Eduksi katsotaan seuraavat:
– Ammattipätevyyskortit (vesityö, työturvallisuus, tieturva, ensiapu ja tulityö)
Tehtävässä on 6 kk koeaika, palkkaus on Teknisten sopimuksen (TS) mukainen. Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä kunnan työterveyshuollon puoltava lääkärinlausunto terveydentilastaan. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi (työavain: 301975) 6.8.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja antavat:
Vs. kunnallistekniikan insinööri Jari Alatalo, p. 044 4191 305, kunnossapitomestari Markku Rinta, p. 044 4191 314 ja tekninen johtaja Paavo Perälä, p. 044 4191 300.

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat23.9.2020
Sosiaalityöntekijä työskentelee sosiaalihuoltolain ja lastensuojelulain mukaisissa lasten ja perheiden palveluissa.
Avoimet työpaikat12.2.2020
Haemme sijaisia eripituisiin sijaisuuksiin.
Avoimet työpaikat12.2.2020
Haemme sijaisia eripituisiin sijaisuuksiin.