Kunnanjohtaja

Menestystarinat eivät synny sattumalta – ne tehdään yhdessä. Ilmajokinen lakeuden rauha syntyy syvistä juurista, tekemisen voimasta ja tervetulleeksi toivottavasta yhteisöstä.

Haluatko olla osa menestystarinaa?

Ilmajoen kunta hakee

Kunnanjohtajaa

toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. Haemme tehtävään inspiroivaa henkilöä, jolla on kykyä määrätietoisesti johtaa ja saavuttaa tavoitteita sekä saada tarvittaessa aikaan myös muutosta. Kunnanjohtajana työskentelet hallinnon, taloudenhoidon ja palvelutuotannon johtajana, kehität elinkeinoelämää sekä edistät alueellista yhteistyötä. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja olet aidosti kiinnostunut kuntakentän muutoksesta ja Ilmajoen kunnan kehittämisestä.

Kunnanjohtajan kelpoisuusvaatimuksena on virkaan soveltuva ylempi tiedekorkeakoulututkinto ja hyvä perehtyneisyys kunnallishallintoon. Lisäksi edellytämme käytännön kokemusta johtotehtävistä, yhteistyökykyä ja suhdetoiminnan osaamista sekä elinkeinoelämän, julkisen sektorin ja kuntatalouden riittävää tuntemusta. Arvostamme kielitaitoa sekä modernin viestinnän ymmärrystä ja hallintaa.

Virka tulee vastaanottaa 1.6.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Virkasuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Ennen viran vastaanottamista virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Hakuprosessissa voidaan käyttää soveltuvuusarviointia. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Ilmajoen kunnanvaltuustolle osoitetut hakemukset palkkatoiveineen toimitetaan Kuntarekryn (www.kuntarekry.fi) kautta 13.12.2021 klo 15.00 mennessä. Työavain 396506.

https://www.linkedin.com/company/ilmajoen-kunta

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Kunnanhallituksen puheenjohtaja Antti Ålander, puh. 050 314 3260
Vs. kunnanjohtaja Marko Lähde, puh. 044 4191201, marko.lahde@ilmajoki.fi
Eezy Personnelin rekrytointikonsultti Sirpa Kaustinen, puh. 050 598 1662, sirpa.kaustinen@eezy.fi

Ilmajoen kunta, Hallinto- ja talousosasto
Ilmajoki on 12 294 asukkaan nuori ja elinvoimainen kunta. Jopa 20 % ilmajokisista on alle 14-vuotiaita ja väkilukumme kasvaa vuosittain keskimäärin 50 asukkaalla. Myös yrityskannan kasvu on maakunnan paras. Kasvukunnan positiivinen ilmapiiri saa meidät tuottamaan palveluita, joista kuntalaiset ovat tutkitusti ylpeitä. Ilmajoki on sijainniltaan hyvien kulkuyhteyksien päässä ja lakeuden pääkaupunkiin on matkaa ainoastaan 15 minuuttia. Ilmajoki on tunnettu muun muassa urheilupitäjänä ja musiikkijuhlistaan. Ilmajoella on tilaa hengittää jo lavean lakeuden maisemankin puolesta. Paikallisidentiteetti on vahva ja yhteisöllisyys on voimissaan.