Lähihoitaja

Onnenkoti on 15-paikkainen kehitysvammaisten asumispalveluyksikkö, joka tarjoaa ympärivuorokautista, kodinomaista asumista aikuisille kehitysvammaisille. Lähihoitajan tehtävänä on huolehtia asukkaiden turvallisesta ja mielekkäästä arjesta yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa.

Odotamme erityisesti positiivista ja itsenäistä asennetta työhön, kuntouttavaa työotetta, valmiutta toimia muuttuvissa tilanteissa sekä asukaslähtöisyyttä.

Pätevyysvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto (laki sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta 272/2005).

Tehtävässä edellytetään myös voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta/valmiuksia suorittaa lääkehoidon koulutus, hygieniapassia sekä rekisteröitymistä Valviran sosiaali- ja terveydenhuollon ammattirekisteriin.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä Ilmajoen kunnan työterveyshuollon antama hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain lasten ja nuorten kanssa työskentelevistä (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi (työavain 306254) tiistaihin 18.8.2020 klo 12.00 mennessä. Mikäli sähköinen hakemus ei ole mahdollista, voi hakemuksen lähettää sähköpostilla osoitteeseen leila.korpilahti@ilmajoki.fi. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta. Alkuperäiset todistukset tarkistetaan haastateltavilta.

Tehtävää koskevat haastattelut pidetään torstaina 20.8.2020.

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat23.9.2020
Sosiaalityöntekijä työskentelee sosiaalihuoltolain ja lastensuojelulain mukaisissa lasten ja perheiden palveluissa.
Ajankohtaiset9.9.2020
Lähde mukaan tukiperheeksi.
Ajankohtaiset29.7.2020
Sijaisperheenä toimiminen.
Ajankohtaiset29.5.2020
Uimahalli ja liikuntahallit avautuvat rajoitetusti, myös kirjasto avautuu. Tiedotetta päivitetty 9.7.2020