EtusivuAjankohtaistaLasten liikuntaleiri

Lasten liikuntaleiri

Ilmajoen kunnan liikuntapalvelut järjestää Kalajaisissa, kunnan leirikeskuksessa ilmajokelaisille alakouluikäisille nuorille (1-6 lk.) tarkoitetun liikuntaleirin.

 • Leiri alkaa maanantaina 21.6. klo 10.00 ja päättyy keskiviikkona 23.6 klo 16.00.
 • Leirin ohjelmassa on paljon ulkona tapahtuvaa erilaista liikuntaa ja muuta mukavaa. Lähtötasosta riippumatta kaikki liikkumisesta kiinnostuneet lapset ovat tervetulleita. Leiriläisiltä edellytetään omatoimisuutta sekä kykyä huolehtia itsestään, varusteistaan ja mahdollisesta lääkityksestään.
 • Leirille voidaan ottaa enintään 20 tyttöä ja 20 poikaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Etusijalla ovat sellaiset nuoret, jotka eivät ole osallistuneet vapaa-aika-/nuorisopalvelujen vuoden 2021 muille kesäleireille.

Leirimaksu on 35 €/hlö, johon sisältyy monipuolisen leiriohjelman lisäksi mm. majoitus sekä ruokailut.

Ilmoittautumiset ainoastaan sähköisen varausjärjestelmän kautta torstaina 20.5.2021, klo 10 alkaen

Alla ohjeistusta paikan varaamiseen:

 1. Rekisteröidy varausjärjestelmään ja lisää lapsesi tiedot järjestelmään hyvissä ajoin ennen ilmoittautumisen ajankohtaa.
 2. Leirin tytöt ja pojat ryhmät ilmestyvät omina kohtina varausjärjestelmään ilmoittautumisen avautumisen yhteydessä torstaina 20.5. klo 10.00 alkaen. Ilmoittautumisen takaraja on perjantaina 11.6. klo 12.00.
 3. Varmista, että ilmoitat leirille lapsesi etkä itseäsi.
 4. Leirimaksu maksetaan vasta leirille saapuessa vaikka järjestelmä ilmoittaa hinnoista.
 5. Kurssin valittuasi muista vahvistaa varaus klikkaamalla ”Vahvista” painiketta. Kurssi on varattu sinulle kun saat vahvistuksen sähköpostiisi. Tarkistathan että sähköpostiosoite on kirjoitettu oikein.
 6. Näet varaustilanteen varausjärjestelmässä lapsesi tietojen kohdassa.
 7.  Poikkeuksena muista kursseista, voit perua ilmoittautumisesi varausjärjestelmässä lapsen varauksien kohdalta 11.6.2021, klo 12.00 mennessä. Takarajan jälkeen tapahtuneista peruutuksista veloitamme leirimaksun 35€.
 8. Mikäli leiri on täynnä ilmoittautuessasi, voit ilmoittautua myös jonoon. Sinulle lähetetään sähköpostiviesti, jos leiriltä vapautuu paikka.

Tervetuloa mukaan liikuntaleirille!

Ilmajoella 19.5.2021
Liikuntapalvelut

Liikunta

Ajankohtaiset19.5.2021
Tervetuloa liikuntaleirille alakouluikäiset nuoret 21.–23.6.2021 Kalajaisten leirikeskukseen!
Avoimet työpaikat13.9.2021
Hallimestari vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan Ilmajoki-hallin ja Virkistysuimala Poreen käyttäjäpalveluista.