Hyppää sisältöön
EtusivuAjankohtaistaLastensuojelun sosiaalityöntekijän sijaisuus 28.2.2023 saakka

Lastensuojelun sosiaalityöntekijän sijaisuus 28.2.2023 saakka

Haemme lastensuojelun sosiaalityöntekijän sijaista 28.2.2023 saakka.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työtehtävän yhdennetyn sosiaalityön parissa, osana ammattitaitoista ja toimivaa työyhteisöä. Sosiaalityöntekijänä työskentelet sosiaalihuoltolain ja lastensuojelulain mukaisissa lasten ja perheiden palveluissa. Lastensuojelussa ja lapsiperheiden sosiaalityössä meillä työskentelee johtava sosiaalityöntekijä, neljä sosiaalityöntekijää, kolme sosiaaliohjaajaa, kolme perheohjaajaa ja kaksi lapsiperheiden kotipalvelun työntekijää.

Sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluvat palvelutarpeen arviointi/lastensuojelutarpeen selvittäminen, lapsi- ja perhekohtainen lastensuojelu sekä toimiminen erilaisissa moniammatillisissa työryhmissä. Edellytämme Sinulta kykyä itsenäiseen asiakastyöskentelyyn ja päätöksentekoon sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme aiempaa kokemusta lapsiperheiden sosiaalityöntekijän työstä tai muusta sosiaalityöstä. Tule mukaan innostuneeseen joukkoon kehittämään lapsiperheiden kanssa tehtävää työtä. Työntekijöillä on mahdollisuus työnohjaukseen. Tarjoamme Sinulle toimivan työyhteisön tuen ja innostavan ilmapiirin sekä mahdollisuuden kehittää lasten ja perheiden palveluita. Painotamme lastensuojelutyössä parityöskentelyä ja lapsilähtöisten menetelmien käyttöä. Lapsi- ja perhepalveluissa on käytössä systeemisen lastensuojelun työskentelymalli.

Kelpoisuusvaatimuksena sosiaalityöntekijän työhön on lain sosiaalihuollon ammattihenkilöstöstä (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät SOTE-TES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Valittavan on esitettävä ennen viransijaisuuden vastaanottamista lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa viransijaisuuteen voidaan valita sosiaalityön opiskelija, joka on suorittanut vähintään aineopinnot sosiaalityöstä ja käytännön harjoittelun.

Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi (hakuavain 458632) perjantaihin 19.8.2022 klo 12 mennessä. Mikäli sähköinen hakemus ei ole mahdollista, voi hakemuksen lähettää osoitteella Ilmajoen kunta, vs. sosiaalijohtaja, PL 23, 60801 Ilmajoki. Hakemuksia ei palauteta. Alkuperäiset todistukset tarkastetaan haastateltavilta.

Yhteystietomme
vs. sosiaalijohtaja Susanna Lammi, puh 044 4191 250 tai susanna.lammi@ilmajoki.fi

Lisätietoja
Ilmajoen kunta, Sosiaali- ja terveysosasto