EtusivuAjankohtaistaLastensuojelun sosiaalityöntekijän sijaisuus 31.12.2022 saakka

Lastensuojelun sosiaalityöntekijän sijaisuus 31.12.2022 saakka

Tervetuloa töihin Ilmajoelle!  Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työtehtävän yhdennetyn sosiaalityön parissa, osana ammattitaitoista ja toimivaa työyhteisöä. Sosiaalityöntekijänä työskentelet sosiaalihuoltolain ja lastensuojelulain mukaisissa lasten ja perheiden palveluissa. Lastensuojelussa ja lapsiperheiden sosiaalityössä meillä työskentelee johtava sosiaalityöntekijä, kolme sosiaalityöntekijää, kaksi sosiaaliohjaajaa, kolme perheohjaajaa ja kaksi lapsiperheiden kotipalvelun työntekijää.

Sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluvat palvelutarpeen arviointi/lastensuojelutarpeen selvittäminen, lapsi- ja perhekohtainen lastensuojelu sekä toimiminen erilaisissa moniammatillisissa työryhmissä. Edellytämme Sinulta kykyä itsenäiseen asiakastyöskentelyyn ja päätöksentekoon sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme aiempaa kokemusta lapsiperheiden sosiaalityöntekijän työstä tai muusta sosiaalityöstä. Tule mukaan innostuneeseen joukkoon kehittämään lapsiperheiden kanssa tehtävää työtä. Työntekijöille on järjestetty työnohjaus. Tarjoamme Sinulle toimivan työyhteisön tuen ja innostavan ilmapiirin sekä mahdollisuuden kehittää lasten ja perheiden palveluita. Painotamme lastensuojelutyössä parityöskentelyä ja lapsilähtöisten menetelmien käyttöä. Lapsi- ja perhepalveluissa on käytössä systeemisen lastensuojelun työskentelymalli.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Palvelusuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Koeaika on kuusi kuukautta. Valittavan on esitettävä ennen viransijaisuuden vastaanottamista hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Palkka kelpoisuuden omaavalle työntekijälle on 3.522,20 €/kk, TVA on tehty. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa viransijaisuuteen voidaan valita sosiaalityön opiskelija, joka on suorittanut vähintään aineopinnot sosiaalityöstä ja käytännön harjoittelun.

Hakemukset tulee lähettää perjantaihin 29.1.2021 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi (työavain 332716) tai osoitteella: Ilmajoen kunta, Perusturvalautakunta, PL 23, 60801 Ilmajoki, kuoreen tunnus “Sosiaalityöntekijä”. Voit lähettää hakemuksesi myös sähköpostilla osoitteeseen hanna.ala-luhtala@ilmajoki.fi. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja
vs. sosiaalijohtaja Susanna Lammi, puh 044 4191 250 tai susanna.lammi@ilmajoki.fi ja johtava sosiaalityöntekijä Minna Savioja, puh 044 4191252 tai minna.savioja@ilmajoki.fi