EtusivuAjankohtaistaLastensuojelun sosiaalityöntekijän sijaisuus ajalle 1.9.2020-28.2.2021

Lastensuojelun sosiaalityöntekijän sijaisuus ajalle 1.9.2020-28.2.2021

Haemme
lastensuojelun sosiaalityöntekijän sijaista  ajalle 1.9.2020-28.2.2021

Sosiaalityöntekijä työskentelee sosiaalihuoltolain ja lastensuojelulain mukaisissa lasten ja perheiden palveluissa. Lastensuojelussa ja perhesosiaalityössä meillä työskentelee johtava sosiaalityöntekijä, kolme sosiaalityöntekijää, kaksi sosiaaliohjaajaa, kolme perheohjaajaa sekä kaksi lapsiperheiden kotipalvelun työntekijää.

Sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluvat palvelutarpeen arviointi/lastensuojelutarpeen selvittäminen, lapsi- ja perhekohtainen lastensuojelu sekä toimiminen erilaisissa moniammatillisissa työryhmissä. Edellytämme Sinulta kykyä itsenäiseen asiakastyöskentelyyn ja päätöksentekoon sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme aiempaa kokemusta lapsiperheiden sosiaalityöntekijän työstä tai muusta sosiaalityöstä. Tule mukaan innostuneeseen joukkoon kehittämään lapsiperheiden kanssa tehtävää työtä. Työntekijöille on järjestetty työnohjaus. Tarjoamme toimivan työyhteisön tuen ja innostavan ilmapiirin sekä mahdollisuudet kehittää lasten ja perheiden palveluita. Painotamme lastensuojelutyössä parityöskentelyä ja lapsilähtöisten menetelmien käyttöä. Lapsi- ja perhepalveluissa on käytössä systeemisen lastensuojelun työskentelymalli.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Koeaika on kolme kuukautta. Valittavan on esitettävä ennen viransijaisuuden vastaanottamista hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Palkka kelpoisuuden omaavalle työntekijälle on 3.522,20 €/kk, TVA on tehty. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa viransijaisuuteen voidaan valita sosiaalityön opiskelija, joka on suorittanut vähintään aineopinnot sosiaalityöstä ja käytännön harjoittelun.

Hakemukset tulee lähettää perjantaihin 21.8.2020 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi (työavain 306915) tai osoitteella Ilmajoen kunta, Perusturvalautakunta, PL 23, 60801 Ilmajoki, kuoreen tunnus “Sosiaalityöntekijä”. Voit lähettää hakemuksesi myös sähköpostilla osoitteeseen leila.korpilahti@ilmajoki.fi. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja:
sosiaalijohtaja Tytti Luoto, puh 044 4191 250 tai tytti.luoto@ilmajoki.fi

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat23.9.2020
Sosiaalityöntekijä työskentelee sosiaalihuoltolain ja lastensuojelulain mukaisissa lasten ja perheiden palveluissa.
Avoimet työpaikat12.2.2020
Haemme sijaisia eripituisiin sijaisuuksiin.
Avoimet työpaikat12.2.2020
Haemme sijaisia eripituisiin sijaisuuksiin.