Hyppää sisältöön
EtusivuAjankohtaistaLiikuntaryhmät syksyllä 2020

Liikuntaryhmät syksyllä 2020

Kaikkiin liikuntaryhmiin maksimimäärä osallistujia on 20. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.

Senioreiden aamuvesijumppa: Keskiviikkona klo 8.30
Virkistävä aloitus päivään lämpimänveden jumpalla. Musiikin tahtiin jumpataan koko keho vetreäksi, veden vastusta ja välineitä hyödyntäen. Soveltuu hyvin miehille ja naisille.
Hinta; 1,50€/kerta + uintimaksu. Aloitus 26.8.2020. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Tullessasi kirjaa nimesi kassalla olevaan listaan.

Senioreiden päivävesijumppa: Keskiviikkona klo 11.30
Liikkeet harjoittavat liikkuvuutta, lihaskuntoa, ja kohottavat sykettä. Vaihtelua liikkeisiin haetaan erilaisilla välineillä. Soveltuu hyvin miehille ja naisille.
Hinta: 1,50€/kerta + uintimaksu. Aloitus 26.8.2020. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Tullessasi kirjaa nimesi kassalla olevaan listaan.

Miesten vesijumppa: Keskiviikkona klo 14:30
Vain ja ainoastaan miehille suunnattu vesijumpparyhmä, jossa liikutaan omien voimien mukaan.
Hinta: 1,50€/kerta + uintimaksu. Aloitus 26.8.2020. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Tullessasi kirjaa nimesi kassalla olevaan listaan.

Lasten uintikerho: Maanantaina klo 17
Uintikerhossa on hauskaa tekemistä ja uintitekniikan opettelua. Uimataitoisille lapsille, uintitaito vähintään 15m isossa altaassa. Ei ennakkoilmoittautumista. Aloitus 31.8.2020.

Ilmajoki-halli:

Lavis – Lavatanssijumppa: Keskiviikkona klo 10.30
Lavis on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille!
Hinta: 2€/kerta. Aloitus 26.8.2020. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Tullessasi kirjaa nimesi salin ovessa olevaan listaan.

Kuntosaliohjaus: Keskiviikkona klo 13
Tällä ajalla kuntosalilla on ohjaaja. Tule rohkeasti kysymään apua! Ohjaaja auttaa pääsemään alkuun kuntosaliharrastuksessa ja kertoo mielellään lisävinkkejä harjoitteluun. Sisältyy kuntosalimaksuun. Ei ilmoittautumista.

Muistathan että seniorikortilla on ilmainen osallistuminen liikuntatoimen ohjattuihin ryhmiin! Uutena palveluna seniorikorttilaisille nyt maksuton liikuntaneuvonta. Kysy rohkeasti liikunnanohjaajalta apua vaikkapa kuntosaliharrastuksen aloittamiseen.

Lisätietoja:
Liikunnanohjaaja Sanni Murtokangas, sanni.murtokangas@ilmajoki.fi, puh. 044-4191241