EtusivuAjankohtaistaLukion ja peruskoulun yhteinen kuvataiteen päätoiminen tuntiopettaja

Lukion ja peruskoulun yhteinen kuvataiteen päätoiminen tuntiopettaja

Ilmajoen kunnassa on haettavana 1.8.2021 alkaen

Lukion ja peruskoulun yhteinen kuvataiteen päätoiminen tuntiopettaja

Lukion ja perusopetuksen tuntiopettajan (kuvataide) tehtävä Ilmajoen lukiolla ja Jaakko Ilkan koululla (yläkoulu). Lukio on pääkoulu.

Aineenopettajan tehtävään kuuluu lukion järjestelytehtäviä, nettisivujen ylläpitoa ja opiskelijakunnan ohjaus. Nämä ja muut mahdolliset lisätehtävät luetaan opetusvelvollisuuteen.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on toimittanut hyväksyttävän Ilmajoen kunnan työterveyshuollon lääkärintodistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista sekä on esittänyt lain (504/2002) edellyttämän rikostaustaotteen.

Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry -järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi 20.4.2021 klo 16:00 mennessä. Mikäli sähköinen hakemus ei ole mahdollinen, voi hakemuksen lähettää postitse osoitteeseen Ilmajoen kunta, sivistystoimisto, PL 23, 60801 ILMAJOKI. Kuoren päälle sana Hakemus. Hakemuksia ei palauteta. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan mahdollisilta haastateltavilta ja niistä tulee jättää kopiot haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja antavat
Sivistysjohtaja Janne Hakala p. 044-4191 280, janne.hakala@ilmajoki.fi
Lukion rehtori Jouko Peltonen p. 044-4191 400, jouko.peltonen@ilmajoki.fi
Jaakko Ilkan koulun rehtori Ari Rousu p. 044-4191 412, ari.rousu@ilmajoki.fi

Kuulutukset

Kuulutukset11.5.2021
Tiedot äänestyspaikoista äänestysalueittain, ennakkoäänestyspaikat, kotiäänestys ja ennakkoäänestys sosiaalihu...