EtusivuAjankohtaistaNuoriso-ohjaajan toimi

Nuoriso-ohjaajan toimi

Haemme työyhteisöömme idearikasta ja tiimityöskentelystä kiinnostunutta ammattilaista.

Nuoriso-ohjaajan tehtävänä on lasten ja nuorten vapaa-ajantoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen, huomioiden nuorten erilaiset lähtökohdat. Tehtäviin kuuluu muun muassa nuorisotilatoiminta, leiri- ja retkitoiminta, ohjaamon palveluohjaajana toimiminen, yksilöohjaus ja ryhmätoiminnat, kouluyhteistyö sekä tapahtumien ja valistustilaisuuksien toteutukseen osallistuminen. Kyseessä on kokoaikatyö ja työ sisältää säännöllistä iltatyötä sekä satunnaisesti viikonlopputyötä. Tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Nuoriso-ohjaajan kelpoisuusvaatimuksena on vähintään nuoriso- ja yhteisöohjauksen tutkinto tai vastaava toisen asteen tutkinto. Eduksi katsotaan alan työkokemus ja erilaiset menetelmätaidot. Työ edellyttää kasvatuksellista työotetta, hyviä ja monipuolisia ohjaustaitoja, oma-aloitteisuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Valinta suoritetaan koulutuksen, työkokemuksen ja haastattelun perusteella.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaan. Toimeen valitun on toimitettava hyväksyttävä Ilmajoen kunnan työterveyshuollon lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi lain 2002/504 tarkoittama rikosrekisteriote. Toimi täytetään 9.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Toimessa on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry -järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi (työavain 372798) 30.7.2021 klo 12 mennessä. Mikäli sähköistä hakemusta ei ole mahdollista toimittaa, voi hakemuksen lähettää postitse osoitteeseen Ilmajoen kunta, vapaa-aikatoimisto, PL 23, 60801 Ilmajoki. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy perjantaina 30.7.2021 klo 12:00.

Lisätietoja nuorisosihteeri Mari Roosilta sähköpostitse mari.roos@ilmajoki.fi

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat3.8.2022
Haemme sijaisia ala- ja yläkoululle koulunkäynninohjaajan sekä apip-toiminnan ohjaajan eripituisiin sijaisuuksiin.