Hyppää sisältöön
EtusivuAjankohtaistaPäätoiminen tuntiopettaja, kotitalous ja terveystieto

Päätoiminen tuntiopettaja, kotitalous ja terveystieto

Hakuaika: 2024-04-08 09:00:00 - 2024-04-29 09:00:00

Päätoimisen tuntiopettajan tehtävä , opetettavat aineet kotitalous ja terveystieto

Jaakko Ilkan yläkoulussa on avoinna päätoimisen tuntiopettajan tehtävä ajalle 1.8.2024- 31.7.2025. Opetettavat oppiaineet kotitalous (n. 15 vvt) ja terveystieto.

Jaakko Ilkan koulussa on kolme kotitalousopettajaa ja työtä tehdään tiiminä. Tehtävään valittavalta odotamme hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä opetettavien oppiaineiden hallintaa. Positiivinen asenne on myös eduksi.

Hallitset tavanomaiset digitaaliset työskentely- ja jakamisympäristöt sekä esitystekniikat. Teet sujuvaa yhteistyötä koulun henkilökunnan, huoltajien ja muiden sidosryhmien kanssa. Arvostamme kokemusta yläkouluikäisten kanssa työskentelystä.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Valitun on esitettävä lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry -järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi. Mikäli sähköinen hakemus ei ole mahdollinen, voi hakemuksen lähettää postitse osoitteeseen Jaakko Ilkan koulu, Ollilantie 3 C, 60800 ILMAJOKI. Kuoren päälle on laitettava sana Hakemus. Hakemuksia ei palauteta. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Kelpoisuus tulee ilmoittaa myös vapaamuotoisessa hakemuksessa.