Hyppää sisältöön
EtusivuAjankohtaistaPuhtauspalveluesimies

Puhtauspalveluesimies

Ilmajoen kunnan ruoka- ja puhtauspalveluissa on avoinna

Puhtauspalveluesimiehen vakituinen toimi ja se täytetään 7.12.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Puhtauspalvelut vastaavat Ilmajoen kunnan kiinteistöjen puhtaanapidosta koko kunnan alueella. Puhtauspalveluissa työskentelee noin 45 henkilöä. Siivottavia kiinteistöjä 52, joissa neliöitä 47 700. Jik:n osuus on 8 kohdetta ja 5 211neliötä
Puhtauspalveluesimies toimii puhtauspalveluiden esimiehenä ja tehtäväalueina ovat siivoustyön suunnittelu, kehittäminen, organisointi, laadunvalvonta, henkilöstöhallinta, talouden ja kustannusten seuranta, asiakasyhteistyö, siivoustyön mitoitus ja tarjouspyynnöt sekä vastata puhtauspalveluiden ostopalveluiden tarjoamisesta.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava sekä käytännön kokemusta puhtausalan esimiestehtävistä.
Puhtausalan esimiestehtävissä toimiessasi on tärkeää, että olet ulospäin suuntautunut, palveluhenkinen, joka osaa luoda hyviä suhteita niin omaan työyhteisöön, asiakkaisiin kuin yhteistyöverkostoihin.
Toivomme sinulta innostunutta asennetta, itsenäistä työotetta, hyviä organisointikykyjä sekä selkeää näkemystä oman palvelualueen toiminnan organisoimisesta.
Palkkaus ja työehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Toimessa noudatetaan toimistotyöaikaa.

Hakemukset on jätettävä viimeistään 30.10.2020 klo 15 ansioluetteloineen sähköisesti www.kuntarekry.fi. Haastatteluun valittujen tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja antavat siivoustyönjohtaja Pirjo Mäkelä 044 4191 317 tai
ruokapalvelupäällikkö Pirjo Sivula 044 4191 418