EtusivuAjankohtaistaSosiaaliohjaaja (aikuissosiaalityö) toistaiseksi voimassa olevaan virkaan 1.12.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan

Sosiaaliohjaaja (aikuissosiaalityö) toistaiseksi voimassa olevaan virkaan 1.12.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan

Haemme sosiaaliohjaajaa aikuissosiaalityöhön toistaiseksi voimassa olevaan virkaan 1.12.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävän kuvaus

Aikuissosiaalityön sosiaaliohjaajan tehtäviin kuuluvat pääsääntöisesti alle 30-vuotiaiden aikuisten sosiaalihuollon asiakasprosessit. Aikuissosiaalityöstä tarjotaan sosiaalihuoltolain mukaisia palveluita työikäisille asiakkaille arkielämään, ihmissuhteisiin, kuntoutumiseen ja taloudellisiin tilanteisiin liittyvissä asioissa. Sosiaaliohjaajan keskeisinä työtehtävinä virassa ovat alle 30-vuotiaiden aikuisten asiakasprosessien hoitaminen sisältäen asiakkaan yksilöllisen palvelutarpeen arvioinnin, sosiaalihuoltoon ja toimeentulotukeen liittyvän päätöksenteon, suunnitelmallisen sosiaaliohjauksen ja sosiaalisen kuntoutuksen. Sosiaaliohjaajan työhön kuuluu myös työllisyydenhoitoon liittyvät sosiaalitoimen tehtävät ml. TYP- ja työllisyyden kuntakokeilun asiakkaiden palvelu- ja sosiaaliohjaus, aktivointisuunnitelmat ja kuntouttavan työtoiminnan prosessit.

Aikuissosiaalityössä työskentelee yksi sosiaalityöntekijä ja yksi sosiaaliohjaaja. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä eri yhteistyötahojen kanssa moniammatillisesti, jotta asiakkaalle pystytään tarjoamaan paras mahdollinen apu ja tuki.

Toivomme sinulta kehittämismyönteistä ja innostunutta työotetta. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, joustavuutta sekä halua kehittää asiakastyötä. Työ edellyttää joustavuutta ja hyvää yhteistyökykyä erilaisissa, muuttuvissa verkostoissa. Tarjoamme mielenkiintoisen työn nuorten aikuisten parissa, mukavan työyhteisön sekä esimiehen ja sosiaalityön tiimin tuen työllesi.

Kelpoisuusvaatimuksena

  • sosiaaliohjaajan työhön on lain sosiaalihuollon ammattihenkilöstöstä (817/2015) 3§ ja 8§ mukainen oikeus toimia sosiaalihuollon ammattihenkilönä. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset

Yhteystietomme
Vs. sosiaalijohtaja Susanna Lammi, 044 4191 250 tai susanna.lammi@ilmajoki.fi

Avoimet työpaikat

Ajankohtaiset24.9.2021
Koordinaattori palvelee kunnassa asuvia maahanmuuttajia ja heidän perheenjäseniään.
Avoimet työpaikat13.9.2021
Hallimestari vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan Ilmajoki-hallin ja Virkistysuimala Poreen käyttäjäpalveluista.