EtusivuAjankohtaistaSosiaalityöntekijä aikuissosiaalityöhön toistaiseksi voimassa olevaan virkaan 1.12.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan

Sosiaalityöntekijä aikuissosiaalityöhön toistaiseksi voimassa olevaan virkaan 1.12.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan

Haemme sosiaalityöntekijää aikuissosiaalityöhön toistaiseksi voimassa olevaan virkaan 1.12.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Aikuissosiaalityön sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluvat pääsääntöisesti yli 30-vuotiaiden sosiaalihuollon asiakasprosessit. Aikuissosiaalityöstä tarjotaan sosiaalihuoltolain mukaisia palveluita työikäisille asiakkaille arkielämään, ihmissuhteisiin, kuntoutumiseen ja taloudellisiin tilanteisiin liittyvissä asioissa. Sosiaalityöntekijän keskeisinä työtehtävinä virassa ovat yli 30-vuotiaiden aikuisten asiakasprosessien hoitaminen sisältäen asiakkaan yksilöllisen palvelutarpeen arvioinnin, sosiaalihuoltoon ja toimeentulotukeen liittyvän päätöksenteon, suunnitelmallisen sosiaaliohjauksen ja sosiaalisen kuntoutuksen. Sosiaalityöntekijän työhön kuuluu myös työllisyydenhoitoon liittyvät sosiaalitoimen tehtävät ml. TYP- ja työllisyyden kuntakokeilun asiakkaiden palvelu- ja sosiaaliohjaus, aktivointisuunnitelmat ja kuntouttavan työtoiminnan prosessit. Sosiaalityöntekijä myös osallistuu sosiaalihuollon palvelujen kehittämiseen, arviointiin ja suunnitteluun.

Aikuissosiaalityössä työskentelee yksi sosiaalityöntekijä ja yksi sosiaaliohjaaja. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä eri yhteistyötahojen kanssa moniammatillisesti, jotta asiakkaalle pystytään tarjoamaan paras mahdollinen apu ja tuki.

Toivomme sinulta kehittämismyönteistä ja innostunutta työotetta. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, joustavuutta sekä halua kehittää asiakastyötä. Työ edellyttää joustavuutta ja hyvää yhteistyökykyä erilaisissa, muuttuvissa verkostoissa. Tarjoamme mielenkiintoisen työn aikuisten parissa, mukavan työyhteisön sekä esimiehen ja sosiaalityön tiimin tuen työllesi.

Kelpoisuusvaatimuksena sosiaalityöntekijän työhön on lain sosiaalihuollon ammattihenkilöstöstä (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa virkaan voidaan valita vuoden määräajaksi sosiaalityön opiskelija, joka on suorittanut sosiaalityöstä vähintään aineopinnot ja käytännön harjoittelun.

Hakemukset tulee lähettää perjantaihin 24.9.2021 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi (työavain 383043) tai osoitteella: Ilmajoen kunta, Perusturvalautakunta, PL 23, 60801 Ilmajoki, kuoreen tunnus Sosiaalityöntekijä. Hakemuksia ei palauteta.

Yhteystietomme
Vs. sosiaalijohtaja Susanna Lammi, 044 4191 250 tai susanna.lammi@ilmajoki.fi

Avoimet työpaikat

Ajankohtaiset24.9.2021
Koordinaattori palvelee kunnassa asuvia maahanmuuttajia ja heidän perheenjäseniään.
Avoimet työpaikat13.9.2021
Hallimestari vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan Ilmajoki-hallin ja Virkistysuimala Poreen käyttäjäpalveluista.