EtusivuAjankohtaistaSosiaalityöntekijä – lastenvalvoja

Sosiaalityöntekijä – lastenvalvoja

Ilmajoen kunta hakee sosiaalityöntekijä – lastenvalvojan sijaista 31.7.2023 saakka. Sijaisuus alkaa mahdollisimman pian.

Viran tehtäviin kuuluu lapsen huoltoon, asumiseen, tapaamiseen ja elatukseen liittyvät neuvottelut ja sopimusten vahvistaminen ja lapsen huolloista, tapaamisoikeudesta annetun lain 16 §:n mukaisten selvitysten tekeminen tuomioistuimille. Tehtävään sisältyy myös työskentelyä perhepalveluiden ja lastensuojelun asiakkaiden kanssa.

Työn tueksi on järjestetty työnohjaus ja työntekijöillä on mahdollisuus osallistua perustehtäväänsä tukeviin koulutuksiin. Tarjoamme työn innostuneessa ja kehittämismyönteisessä työyhteisössä.

Kelpoisuusvaatimuksena sosiaalityöntekijän työhön on lain sosiaalihuollon ammattihenkilöstöstä (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät SOTE-TES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Valittavan on esitettävä ennen viransijaisuuden vastaanottamista lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa viransijaisuuteen voidaan valita sosiaalityön opiskelija, joka on suorittanut vähintään aineopinnot sosiaalityöstä ja käytännön harjoittelun.

Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi (hakuavain 458777) perjantaihin 19.8.2022 klo 12 mennessä. Mikäli sähköinen hakemus ei ole mahdollista, voi hakemuksen lähettää osoitteella Ilmajoen kunta, vs. sosiaalijohtaja, PL 23, 60801 Ilmajoki. Hakemuksia ei palauteta. Alkuperäiset todistukset tarkastetaan haastateltavilta.

Yhteystietomme
vs. sosiaalijohtaja Susanna Lammi, puh 044 4191 250 tai susanna.lammi@ilmajoki.fi

Lisätietoja
Ilmajoen kunta, Sosiaali- ja terveysosasto

Kuulutukset ja ilmoitukset

Kuulutukset ja ilmoitukset28.9.2022
Kuulutukset ja ilmoitukset26.9.2022
Avoimet työpaikat23.9.2022
Tarjoamme haastavan, mutta monipuolisen työn pedagogisen tieto- ja viestintätekniikan kehittämisen aitiopaikalla.