Hyppää sisältöön
EtusivuAjankohtaistaToimistosihteeri Ilmajoen kuntaan

Toimistosihteeri Ilmajoen kuntaan

Hakuaika: 2023-11-13 16:00:00 - 2023-11-27 12:00:00

Ilmajoen kunta hakee toimistosihteeriä 1.1.2024 alkavaan määräaikaiseen työsuhteeseen.

Sivistyksen toimialalle haemme määräaikaista
TOIMISTOSIHTEERIÄ
varhaiskasvatuksen ja opetuksen toimistotehtäviin ajalle 1.1.2024 – 31.12.2024.

Varhaiskasvatuksessa tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu, varhaiskasvatuksen maksupäätösten teko, asiakasmaksujen laskutus, laskujen tiliöinti, erilaiset tilastot ym. monipuoliset toimistotehtävät.

Alustavasti varhaiskasvatuksen tehtäviin on varattu työaikaa neljä päivää ja opetuksen tehtäviin yksi päivä viikossa. Tehtävät tarkentuvat myöhemmin.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja ja palveluhenkisyyttä, useiden asiakokonaisuuksien hallintaa ja yhteensovittamista sekä kykyä oman työn johtamiseen.
Arvostamme kokemusta vastaavista tehtävistä ja/tai muista toimistotehtävistä.

Tässä tehtävässä pääset osalliseksi vahvaa asiantuntijatiimiä ja vaikuttamaan organisaatiomme kehittämiseen sekä työn tekemisen tapoihin.

Määräaikaisuuden perusteena ovat varhaiskasvatuksen uuden ohjelmistoversion hankinta syksyllä 2024, toimistosihteerin eläköityminen ja toisen toimistosihteerin työajan muutos. Tehtävä on näin ollen kokonaisuutena muuttumassa.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva toisen asteen tai ammattikorkeakoulun tutkinto.

Palvelusuhteen ehdot ja palkka määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtäväkohtainen palkka on 2 421,89 euroa, minkä lisäksi huomioidaan mahdollinen työkokemuslisä.

Lähetä hakemuksesi sähköisesti Kuntarekryn (www.kuntarekry.fi) kautta. Kelpoisuuden osoittavat todistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa, joten niitä ei liitetä hakemukseen.

Hakuaika päättyy maanantaina 27.11.2023 klo 14.00.